Connect with us

Nyheter

Vinn fet signert vinylalbum: – Stem frem årets beste rockelåter

Published

on


Skrevet av Knut Eirik Myhre

Delta i årets desidert viktigste avstemming

2016 har vært et fantastisk år for alle som elsker fet musikk og da snakker vi selvsagt om rock i bred forstand. Rocken står sterkere enn noen sinne og opplever for tiden en eksplosiv positiv utvikling. Det «koker» på livescener og fullstappede stadionkonserter.

Blant årets nominerte låter finner vi bl.a. «Don`t Tell Me How To Live» fra det spennende kanadiske bandet Monster Truck sitt siste studioalbum «Sittin` Heavy»

Monster Truck følger de gamle rocketradisjoner ved å bygge seg opp gjennom en konstant touring og har allerede også spilt oppvarming for bl.a. Guns N` Roses, Slash, Alice In Chains, ZZ Top, Buckcherry, Rival Sons og Vista Chino.

Gitarlegenden Slash har lenge vært en stor fan av bandet og Dee Snider (Twisted Sister) har allerede uttalt at han ikke kan få nok av dette sterke bandet

«Holy fuck, this band rocks»,– Dee Snider

Vinn signert utgave av bandets siste studioalbum i fet dbl. 180gr vinylfutgave

Vinn signert utgave (se bilde ovenfor) av Monster Trucks siste studioalbum «Sittin` Heavy» i dobbelt fet 180g. vinylutgave. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår pågående avstemming over de beste låter innenfor rockesjangeren i bred forstand som ble utgitt i løpet av 2016.

Se mer informasjon nedenfor!

PS! Dersom du allerede har avgitt dine stemmer og fulgt opp i henhold til informasjon om deltagelse i konkurransen så er du automatisk allerede med i trekningen av denne og alle de andre øvrige fete premier som vi fortløpende fremover vil avslører «litt og litt».

I tillegg til premien som nevnt ovenfor så har vi også sluppet disse fete premiene:

– Vinn festivalpass til Inferno Metal Festival 2017

– Vinn festivalpass til Tons Of Rock 2017

Vinn festivalpass til Norway Rock Festival 2017

Vinn Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

Følg med i dagene fremover for mange flere spennende premieslipp!

Låtene er nominert av vår musikkredaksjon og i samarbeid med våre lesere.

Her kan du lytte til alle de nominerte låter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Finner du ikke din(e) favorittlåt(er) blant de nominerte?

Fortvil ikke! Avstemmingen som du finnere nedenfor vil pågå frem t.o.m. søndag 22. januar 2017. Underveis er det mulighet for å påvirke listen ved å sende oss navn på låt(er) inkl. artistnavn på det du savner og mener fortjener plass på denne avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no. Alle forslag blir garantert gjennomlyttet og vurdert.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Hjelp oss med å øke engasjementet for årets avstemming!

Vi setter stor pris på om du ønsker å bidra til å skape økt engasjement for årets avstemming. Dette kan du gjøre på flere måter. Del videre fra vår facebookside tilhengerside ( her ), eller via e-mail, twitter, din blogg osv. for og engasjerer alle dine musikkglade venner. Husk.. da skaper du også spennende positivt engasjement til glede for dine favorittartister og låter.

Continue Reading
Advertisement