Connect with us

Nyheter

Stem frem årets beste rockelåter: – Vinn festivalpass til Tons Of Rock

Published

on


Skrevet av Knut Eirik Myhre

Delta i årets desidert viktigste avstemming

2016 har vært et fantastisk år for alle som elsker fet musikk og da snakker vi selvsagt om rock i bred forstand. Rocken står sterkere enn noen sinne og opplever for tiden en eksplosiv positiv utvikling. Det «koker» på livescener og fullstappede stadionkonserter.

Den fantastiske festivalen Tons Of Rock har blitt en gigantsuksess og har etablert seg som den ledende rockefestivalen i Norge og som er nok et sterkt eksempel på at rocken lever i beste velgåenhet. Festivalen har allerede sluppet en mengde svært sterke artistnavn til arrangementet i 2017. og flere spennende navn vil bli sluppet i tiden fremover. Bookingsjef Jarle Kvåle har bl.a. følgende å si om artistslippet så langt: – «2017 programmet begynner å falle på plass, og for en festival det skal bli! Ikonene Slayer, Five Finger Death punch, et av verdens absolutt største metal band per i dag, og det bandet som definitivt flest publikummere har ønsket seg til Tons of Rock. Giganten Rob Zombie og Blink-182 for FØRSTE gang til Norge. Unike show med Sabaton og Emperor og godbiter som Satyricon, Candlemass, Rotting Christ, Spidergawd, Myrkur, Black Magic og nå sist Motörhead-ikonet Phil Campbell og hans egen band The Bastard Sons for å nevne noen».

Les også: Massivt artistslipp bekreftet til Tons Of Rock 2017

Foreløpig Tons Of Rock program:

SLAYER, FIVE FINGER DEATH PUNCH, BLINK-182, ROB ZOMBIE, SABATON, EMPEROR, SATYRICON, AIRBOURNE, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, CANDLEMASS, ENTOMBED A.D., SODOM, ROTTING CHRIST, AVATAR, AMARANTHE, MYRKUR, DELAIN, ANEKDOTEN, HONNINGBARNA, SPIDERGAWD, TAAKE, VALENTOURETTES, DRACULA, AIMING FOR ENRIKE, VIRUS, DEATHHAMMER, BLACK MAGIC, DREAMARCHER og SIBIIR

Billettsalg og campingplasser osv. går unna i høyt tempo og ligger ute for salg nå ( her )

Vinn Tons Of Rock Festivalpass 2017

Nå kan du vinne et supertfett festivalpass til Tons Of Rock 2017. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår pågående avstemming over de beste låter innenfor rockesjangeren i bred forstand som ble utgitt i løpet av 2016 (se mer informasjon nedenfor).

PS! Dersom du allerede har avgitt dine stemmer og fulgt opp i henhold til informasjon om deltagelse i konkurransen så er du automatisk allerede med i trekningen av denne og alle de andre øvrige fete premier som vi fortløpende fremover vil avslører «litt og litt».

I tillegg til premien som nevnt ovenfor så har vi også sluppet disse fete premiene:

– Vinn festivalpass til Inferno Metal Festival 2017

– Vinn festivalpass til Norway Rock Festiva 2017

– Vinn signert dobbelt 180gr. studio vinylalbum

– Vinn Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

Låtene er nominert av vår musikkredaksjon og i samarbeid med våre lesere.

Her kan du lytte til alle de nominerte låter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Finner du ikke din(e) favorittlåt(er) blant de nominerte?

Fortvil ikke! Avstemmingen som du finnere nedenfor vil pågå frem t.o.m. søndag 22. januar 2017. Underveis er det mulighet for å påvirke listen ved å sende oss navn på låt(er) inkl. artistnavn på det du savner og mener fortjener plass på denne avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no. Alle forslag blir garantert gjennomlyttet og vurdert.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Bidra med å skape økt engasjement for årets avstemming!

Vi setter stor pris på om du ønsker å bidra til å skape økt engasjement for årets avstemming. Dette kan du gjøre på flere måter. Del videre fra vår facebookside tilhengerside ( her ), eller via e-mail, twitter, din blogg osv. for og engasjerer alle dine musikkglade venner. Husk.. da skaper du også spennende positivt engasjement til glede for dine favorittartister og låter.

Continue Reading
Advertisement