Connect with us

Nyheter

Vinn fete Metallica effekter: – Stem frem årets beste rockelåter

Published

on

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Delta i årets desidert viktigste avstemming

2016 har vært et fantastisk år for alle som elsker fet musikk og da snakker vi selvsagt om rock i bred forstand. Rocken står sterkere enn noen sinne og opplever for tiden en eksplosiv positiv utvikling. Det «koker» på livescener og fullstappede stadionkonserter.

Blant årets nominerte låter finner vi bl.a. låta «Hardwired» fra Metallica siste album «Hardwired…To Self-Destruct». En meget sterk låt fra et imponerende sterkt helhetlig album.

 Vinn fete Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter

Nå kan du vinne et meget fete Metallica «Hardwired…To Self-Destruct»​ effekter som bl.a. består av T-shirt, krus, nett, «We`re So Fucked»-buttons og selvsagt albumet på dobbel CD. ( se også bilde over for deltaljer). Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å stemme frem din(e) favoritt rockelåt(er) i vår pågående avstemming over de beste låter innenfor rockesjangeren i bred forstand som ble utgitt i løpet av 2016.

Se mer informasjon nedenfor!

PS! Dersom du allerede har avgitt dine stemmer og fulgt opp i henhold til informasjon om deltagelse i konkurransen så er du automatisk allerede med i trekningen av denne og alle de andre øvrige fete premier som vi fortløpende fremover vil avslører «litt og litt».

I tillegg til premien som nevnt ovenfor så har vi også sluppet disse fete premiene:

– Vinn festivalpass til Inferno Metal Festival 2017

– Vinn festivalpass til Tons Of Rock 2017

– Vinn festivalpass til Norway Rock Festival 2017

Vinn signert dobbelt 180gr. studio vinylalbum

Låtene er nominert av vår musikkredaksjon og i samarbeid med våre lesere.

Her kan du lytte til alle de nominerte låter:

Trykk her for å følge denne lista på din Spotify

Finner du ikke din(e) favorittlåt(er) blant de nominerte?

Fortvil ikke! Avstemmingen som du finnere nedenfor vil pågå frem t.o.m. søndag 22. januar 2017. Underveis er det mulighet for å påvirke listen ved å sende oss navn på låt(er) inkl. artistnavn på det du savner og mener fortjener plass på denne avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no. Alle forslag blir garantert gjennomlyttet og vurdert.

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv og refresh/oppdatere nettsiden.

 

Hjelp oss med å øke engasjementet for årets avstemming!

Vi setter stor pris på om du ønsker å bidra til å skape økt engasjement for årets avstemming. Dette kan du gjøre på flere måter. Del videre fra vår facebookside tilhengerside ( her ), eller via e-mail, twitter, din blogg osv. for og engasjerer alle dine musikkglade venner. Husk.. da skaper du også spennende positivt engasjement til glede for dine favorittartister og låter.

Continue Reading
Advertisement