Connect with us

Nyheter

Vil du treffe «Little Steven» og bl.a. få gratis unik studiosupport?

Published

on


(photo credit: Bjørn-Owe Holmberg)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Rockman har inngått et langsiktig samarbeid med Little Steven`s Blues School om blant annet å bidra til talentutvikling av unge norske rock og bluesartister. 

Notodden Blues Festival (NBF) har arrangert bandseminar for ungdom hver sommer siden 1989. Sommeren 2015 fikk de besøk av Steven van Zandt, «Little Steven», kjent bl.a. som gitarist i Bruce Springsteens E. Street Band og ikke minst fra TV-serien «Lilyhammer».

Han engasjerer seg sterkt i arbeid for ungdom og musikkopplæring i USA og har bl.a. grunnlagt The Rock and Roll Forever Foundation (RRFF). Little Steven blei så begeistret for seminaropplegget at han vil være med å utvikle dette videre, noe som har ført til at det i år arrangerer to forskjellige seminar. Band Camp 1, som baserer seg på den eksisterende modellen, og Band Camp 2 for litt eldre ungdom som er mer spisset mot en musikerkarriere.

Det er viktig å poengtere at seminaret er rettet mot alle som spiller innenfor sjangerne blues og/eller rock. Er du en del av et rent rockeband innenfor rockens mange sjangere eller et bluesband så er du 100 % innenfor målgruppen og vil kunne ha stort utbytte av seminaret. 

Vi ønsker å feire vårt samarbeid med Little Steven`s Blues School ved å gi et norsk band i aldersgruppen 19 – 26 år en unik mulighet. Ved å delta i vår bandkonkurranse kan du og dine bandkollegaer vinne GRATIS deltagelse under årets bandseminar som bl.a. inkluderer:

Undervisning med fokus på blues og rock med Little Steven, eksklusivt foredrag av Dr. Warren Zanes, bl.a. tidligere visepresident i Rock And roll Hall Of Fame and Museum og nå direktør i Rock and Roll Forever Foundation, innspilling av en låt i Juke Joint studio under oppholdet og opptreden under årets Notodden Blues Festival (eksklusiv intimkonsert).

Vinner av denne bandkonkurransen vil også få intervju med Rockman.

Innspilling i Juke Joint studio vil bli en fantastisk og unik opplevelse:

Det amerikanske hard rock bandet Rival Sons som i år har turnert sammen med legendariske Black Sabbath bl.a. under årets Tons Of Rock benyttet dette studio til innspilling av flere låter i 2014. De skrøt uhemmet av studioet og den magiske sound.

– «Juke Joint is just amazing», Scott Holiday/ Rival Sons

Her kan du se bandet live i studio der de fremfører låta «Long As I Can See The Light».

Seminaret gjelder Band Camp 2 for aldersgruppen 19 – 26 år som gjennomføres i perioden 30. juli – 4. august 2016 og har alene en verdi på kr. 4 000,- pr. person. Hvert enkelt bandmedlem for også GRATIS festivalpass til årets Notodden Blues Festival verdi kr. 2 160,- pr. person.

Her finner mer detaljer informasjon om Little Steven`s Blues School og bl.a. Band Camp 2

Konkurransen er nå avsluttet!

Det heldige vinnerband av konkurransen ble: 

The Dry Spell

Vinnerbandet er også kontaktet direkte.

Continue Reading
Advertisement