Connect with us

Nyheter

Hva var årets beste konsert under Norway Rock Festival? – Stem frem dine favoritter

Published

on


(photo credit: Rockman)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Ildsjeler og frivillige klarte forrige helg å gjenreise Norway Rock Festival og ble omfavnet av både artister og publikum.

Les også: Hele bygda stiller opp når Norway Rock festival gjenoppstår

Festivalen ble i år gjennomført på de tidligere gamle «festivaltomter» på idylliske Øyesletta i den lille bygda Kvinesdal med ca. 5 800 innbyggere. For alle oss som har besøkt festivalen tidligere var det fantastisk hyggelig og svært takknemmelig nok en gang å få oppleve den unike stemningen som oppstår når tusenvis av musikkelskere samles for å nyte god musikk.

5500 billetter ble solgt, perfekt stemning, været var strålende og gjennomføring av arrangement gikk mer eller mindre knirkefritt. Bookingmanager og gründer Kjell Arne «Kelly» Aamodt og festivalsjef Anita Sindland Øvrebø er meget godt fornøyd med Norway Rock Live 2016 og er begge enig i at festivalen er tilbake for å bli.

– Ja!  Det blir festival i 2017! I disse dager skal gjennomføring evalueres, slik at 2017 blir enda mere strømlinjeformet for publikum. Forberedelser er allerede startet, og booking av de første artister starter innen kort tid, sier festivaledelsen

NB! Dersom du ikke ser avstemmingen nedenfor, prøv å refresh/oppdatere nettsiden.

 

Gi festivalen din tilbakemelding

Norway Rock Festival vil selvsagt høre hva du synes om årets festivalarrangement. Din tilbakemelding er viktig. Både ros, ris og gode tips er til god hjelp når årets festival skal evalueres for videre utvikling og kommende arrangementer.

Benytt kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ).

Vi garanterer at festivalen leser din tilbakemelding.

Har du noe gode tips og ønsker, gjerne litt up-and-coming band for spennende artister til 2017? Benytt kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her ) til dette også.

På forhånd takk for ditt engasjement. 

Klar for fullt trøkk? Her er ukens oppdaterte fete «100 % punchy» spilleliste

Continue Reading
Advertisement