Connect with us

Musikk

The Hellacopters til Norge i 2020

Published

on

Foto: Promobilde The Hellacopters 2020, Luger, Norway

The Hellacopters, et av Skandinavias legendariske fete rockeband, kommer ifølge pressemelding fra konsertarrangør Luger endelig tilbake Rockefeller – 12 år etter forrige konsert.

 

The Hellacopters ble dannet i 1994, og slapp sitt Grammis-vinnende debutalbum «Supershitty to the Max!» to år senere. Det svenske bandet har siden bygget en kruttsterk albumkatalog  med høydepunkter som «High Visibility» (2000) og «By the Grace of God» (2002). Sistnevnte står igjen som en bauta i den skandinaviske rockehistorien. I 2008 sa bandet takk for seg og vi hørte ikke noe fra dem før det etterlengtede comebacket sommeren 2016, hvor de feiret 20-årsjubileet til debutalbumet.

The Hellacopters består i dag av Nicke Andersson, Dregen, Robban Eriksson, Boba Fett og Dolph De Borst. Scandirock-legendene har bare gjort noen få klubbkonserter siden gjenforeningen og det er derfor en sjelden mulighet til å oppleve bandet når de nå er bekreftet til Rockefeller, onsdag 29. april. En sjelden og unik mulighet til å endelig kunne få oppleve The Hellacopters på en klubbscene igjen. Konserten markerer også oppstarten til det svenske booking, konsert og festivalarrangør Luger sitt nye kontor i Oslo, selskapet som har samarbeidet med bandet siden starten i 1994.

Er du klar for The Hellacopters?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook