Connect with us

Rock

Stage Dolls videopremiere!

Published

on

Stage Dolls har vært i studio i vinter og slapp nettopp den flunkende nye låta «One Of These Days» som er skrevet av vokalist/gitarist Torstein Flakne i samarbeid med amerikanske Mark Spiro (Cheap Trick,Julian Lennon).

Låta «One Of These Days» er skrevet sammen med Mark Spiro fra San Diego,California som forøvrig også har skrevet med bl.a Julian Lennon og Steven Tyler (?Someday?). En annen kuriositet er at Mark skrev ?Mighty Wings? til filmen ?Top Gun? på 80-tallet.

«Jeg jobbet med Mark på flere låter tidligere der han sang backing vocal (bl.a på «Love don’t bother me» og»‘Sorry» ), og vi fant fort tonen igjen denne gangen. Det hjelper også på at postgangen nå til dags går litt fortere mellom Trondheim og San Diego. «Nynne med»-effekten er der etter bare en gjennomhøring og dette viser at AOR-gudene fra Trondheim  atter en gang leverer kvalitet av ypperste klasse. Vi er nok ikke av de artistene som hele tiden vil forandre seg, både soundet og stilen er nok gjennkjennbare vil jeg tro» – Torstein Flakne

22.mai er turnèstart for bandet som i løpet av sommeren vil besøke rundt mange byer og steder rundt om i hele Norge. 13. juni blir det et av deres høydepunkter der de bl.a. skal spille bl.a. konsert i Trondheim sammen med Roxette.

«Vi skulle tro dette er to navn som passer godt sammen. Selv om vi nok bruker litt mer fuzz-pedal enn Roxette så har begge artistene en masse melodiøse sanger og det blir nok en allsangkveld av de store», ler Stage Dolls-bassist Terje Storli.

For oppdatert konsertoversikt: Stage Dolls offisielle nettside

Sjekk også ut den fete oversikten Tidenes Beste Albumutgivelser og spennende albumnyheter

#RMALBUMNYHETER #RMFILMER&BØKER

Continue Reading
Advertisement