Connect with us

Rock

Thrash metal legendene Megadeth bekreftet til Norge: – Spiller eksklusivt på Tons of Rock 25. juni 2016

Published

on


(foto: pressebilde)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Tons Of Rock i Halden kan i dag med grenseløs jubel bekrefte nok en råsterk headliner til neste års festival. Denne gang smeller de jaggu til med eksklusiv Megadeth norgeskonsert lørdag 25. juni 2016. Det nærmer seg tidenes feteste rocka norske festivalplakat. Eller…er vi der allerede kanskje?

For kort tid siden kunne festivalen imponere med sin unike booking av eksklusiv norgeskonsert med selveste heavy metal legendene Black Sabbath som neste år gjennomfører sin The End avskjedsturne. Så ble den geniale bookingen raskt fulgt opp med bl.a. selveste Alice Cooper (The Godfather Of Shock Rock), våre egne rockehelter Raga Rockers, Sixx:AM (med Nikki Six fra Mütley Crüe) og mange flere.

Det er nesten så man må gni seg litt i øynene:

– «Bookingen til Tons of Rock 2016 har vært et eventyr. Artister står i kø med ønske om å spille på Tons of Rock, og vi har fått alle navnene vi drømte om og flere til. De to første årene har virkelig satt Tons of Rock og Halden på kartet, og interessen rundt festivalen er helt enorm. Tilbakemeldingene fra band som Volbeat, Slayer, In Flames, og Twisted Sister var overveldende. At vi nå kan presentere mildt sagt legendariske Megadeth sammen med Black Sabbath, Alice Cooper, Behemoth, etc., er fantastisk. Med Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Alice Cooper, Dave Mustaine, Nikki Sixx, og Nergal ruslende rundt på spektakulære Fredriksten Festning, er det duket for en festivalhelg Norge aldri har sett maken til. Og at folket gleder seg er liten tvil om. Billettsalget knuser alle rekorder. Flere billettkategorier er allerede utsolgt, og det er kun 500 dagspass igjen til torsdagen. Vi kjører julekampanje på festivalpass ut året, og da sier det seg selv hva alle som er glad i rock & metal ønsker seg under treet i år», sier Jarle Kvåle, Bookingsjef

Megadeth er et amerikansk thrash metal band fra Los Angeles, California. Gruppen ble dannet i 1983 av gitarist Dave Mustaine og bassisten David Ellefson, kort tid etter at Mustaine måtte forlate Metallica. Som en pioner av den amerikanske thrash metal sjangerne, er bandet kreditert som en av sjangerens «fire store» sammen med Anthrax, Metallica og Slayer. Bandets maskot, Vic Rattlehead, opptrer jevnlig på albumcovere og har siden 2010 og dukket opp på deres konserter.

Slik blir det i «rockeborgen» under Tons Of Rock:

Megadeth spiller en teknisk stil, med raske rytmeseksjoner og komplekse arrangementer der temaer av død, krig, politikk og religion er fremtredende i bandets tekster. Bandet har solgt mer enn 50 millioner plater på verdensbasis og oppnådd platina sertifisering i USA for fem av sine fjorten studioalbum, og i tillegg fått  elleve Grammy-nominasjoner. Megadeth er også albumaktuell med deres nye album «Dystopia» som blir utgitt 22. januar 2016.

Forhåndslytt til åpningssporet: 

Hva synes du om Megadeth bookingen?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside  #RMROCK #RMMUSIKKFESTIVALER #RMKONSERTER

Continue Reading
Advertisement