Connect with us

Musikk

Spilletider for AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Guns `N Roses, Judas Priest & Tool til Power Trip er klare

Published

on

Skjermdump av utvalgte videoer med utsnitt Angus Young, Slash, James Hetfield, Steve Harris fra YouTube

Det nærmer seg et av årets aller største høydepunkt, nemlig «gjenforening» av AC/DC sammen med en fantastisk lineup bestående i tillegg av Metallica, Guns N` Roses, Judas Priest og Tool under årets Power Trip festival som gjennomføres i California, USA 6 til 8. oktober.

Les også: AC/DC er tilbake – Bekrefter å headline årets Power Trip i USA

Rockman vil i samarbeid med den norske AC/DC podcast`en Let There Be Pod dekke årets Power Trip festival med egen tilstedeværelse of fyldig dekning av både AC/DC og de øvrige konsertene. Power Trip har nå offentligjort spilletidene til de ulike band under festivalen som er følgende:

California i USA ligger 9 timer bak norsk tid slik at spilletider norsk tid blir:

Lørdag 7. oktober:

  • Kl. 03.45 – Iron Maiden
  • Kl. 06.25 – Guns N` Roses

Søndag 8. oktober:

  • Kl. 03.45 – Judas Priest
  • Kl. 06.25 – AC/DC

Mandag 9. oktober:

  • Kl. 03.55 – Tool
  • Kl. 06.35 – Metallica

Forrige uke (10. september) kunne vi melde om at AC/DC avslørte i forbindelse med at de publiserte et lydklipp via deres offisielle Instagram, at de har hentet inn ny trommeslager til deres kommende konsert på årets Power Trip i USA. Som en kommentar til det publiserte lydklippet skrev bandet følgende: – «PWR UP for Power Trip! Listen to the rehearsal of the boys powering up with Cliff Williams, who’s coming out of retirement for the festival and Matt Laug on drums»

Les også: AC/DC henter inn ny trommeslager til kommende Power Trip festival

I sin kunngjøring har foreløpig ikke AC/DC gitt noen forklaring på fraværet av Phil Rudd til Power Trip, men årsaken er etter all sannsynlighet at Rudd har problemer med å få innreisetillatelse til USA på bakgrunn av bl.a. tidligere siktelse og rettsak i 2015 der han overfor domstolen i Tauranga, New Zealand 21. april samme år erklært seg skyldig i drapstrusler og i besittelse av cannabis og metamfetamin. Rudd ble opprinnelig siktet for bl.a. forsøk av å leie inn leiemordere til å ta liv av to personer. Denne delen av siktelsen ble senere frafalt på bakgrunn av manglende bevis.

Les også: AC/DC trommis Phil Rudd nektes trolig innreisetillatelse til USA 

Klar for ny konsert med AC/DC?

Hvor kunne du tenke deg å oppleve bandet ved evt. ny turnè?

Del dine kommentarer på Rockman facebook