Connect with us

Musikk

Marilyn Manson dømt til 20 dagers samfunnstjeneste for å ha blåst med nesen på en videofotograf

Published

on

Skjermdump av musikkvideo "Marilyn Manson - Tattooed In Reverse (Music Video)" på YouTube

I følge den amerikanske tv-stasjonen WMUR (se også videoklipp nedenfor) også gjengitt av Blabbermouth dukket Marilyn Manson opp i en rettssal i New Hampshire, USA i går (mandag 18. september) i forbindelse med en anklage for forseelse knyttet til en påstått hendelse med en videofotograf under en konsert i New Hampshire.

Manson ble siktet for to forseelser etter at en videofotograf anklaget sangeren for å spytte og blåse med nesen på henne under hans konsert på Bank of New Hampshire Pavilion i New Hampshire.

Hans advokat fremforhandlet en klageavtale der Manson må betale en bot på 1200 dollar og ble dømt til 20 timers samfunnstjeneste innen seks måneder. Manson skal ha henvendt seg til videofotografen som var leid inn av konsertstedet Bank of New Hampshire Pavilion for konsertsesongen for første gang, plassert ansiktet tett inntil kameraet og spyttet. Hun ble truffet på begge hender med spytt. Sjokkrockeren kom angivelig tilbake en gang til, dekket den ene siden av neseboret og blåste i videofotografens retning.

I retten leste den fornærmedes advokat en uttalelse på vegne av videofotografen: – «Jeg en profesjonell person og jeg har vært i denne bransjen i 30 år. Jeg har jobbet for mange selskaper, og i alle årene jeg har jobbet med mennesker, har jeg aldri blitt ydmyket eller behandlet som jeg ble av den tiltalte. At han skulle spytte på meg og blåse nesen mot meg var det mest ekle et menneske noen gang har gjort. Jeg forstår at dette ikke var en stor siktelse til å begynne med, men jeg håpet at tiltalte ville få en dom som ville få ham til å tenke seg om to ganger før han gjorde noe slikt igjen.»

Mansons advokat Howard King har tidligere uttalt: – «Det er ingen hemmelighet for noen som har deltatt på en Marilyn Manson-konsert at han liker å være provoserende på scenen, spesielt foran et kamera. Denne forseelsespåstanden ble forfulgt etter at vi mottok en krav fra en videofotograf på mer enn $35 000 etter at en liten mengde spytt kom i kontakt med armen deres. Etter at vi ba om bevis for påståtte skader, mottok vi aldri noe svar. Hele denne påstanden er latterlig, men vi er fortsatt forpliktet til å samarbeide med myndighetene, slik vi har gjort hele veien.»

Her kan du se videorapporten fra tv-stasjonen WMUR:

Marilyn Manson opptrådte i Gilford, New Hampshire den 18. august 2019 som en del av co-headlining «Hell Never Dies»-turneen med Rob Zombie.

Her kan du se en «front row» fan filmet video fra den aktuelle konserten:

I fjor bekreftet Marilyn at han ble droppet av plateselskapet sitt, Loma Vista Recordings, og talentbyrået CAA etter at minst 15 kvinner har anklaget musikeren for seksuelle overgrep. Manson har benektet alle påstander, som han har kalt «forferdelige forvrengninger av virkeligheten»

Les også: Manson hinter om ny musikk etter tidligere anklager om seksuelle overgrep

Marilyn Manson har bl.a. som følge av alle rettsaker og anklager ikke turnert siden 2019.

Er du klar for nye konserten med Marilyn Manson?

– Har du opplevd Marilyn Manson live tidligere?

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)