Connect with us

Musikk

Sjekk ut ny fet låt og musikkvideo fra Rammsteins Till Lindemann

Published

on

Skjermdump fra Till LIndemann musikkvideo "Steh auf " publisert på YouTube som kan sees nedenfor

Lindemann, som er et samarbeidsprosjektet mellom Rammstein-sangeren Till Lindemann og Peter Tagtgren, har nå gitt ut sin første nye singel siden debutalbumet «Skills in Pills» som ble utgitt i 2015.

Låta er hentet fra duoens kommende album «F & M», som blir gitt ut 22. november på Vertigo. Til motsetning av debutalbumet som inneholdt tekster og vokal på engelsk, så er derimot låta «Steh Auf» på tysk. Dermed blir dette også en følelse av knallsterk Rammstein låt

Det er mange spennende og litt unike elementer ved produksjonen av låta.

Blant annet blir du på en merkelig måte «dratt» inn i låta og får kjenne på opplevelsen av en slags svimmelhet i hjernen. Litt sprøtt faktisk.

Rammstein har forøvrig nå pause frem til mai neste år i forbindelse med sin pågående enorme og spektakulære Europa stadionturnè som gav «bakoversveis» til alle oss som fikk oppleve konserten på Ullevaal Stadion Til stor glede kommer Rammstein tilbake til Norge i 2020 og spiller denne gang på Granåsen i Trondheim 26. juli. Konserten er dessverre allerede utsolgt, men…du vet aldri..plutselig kan det komme en ny konkurransen her på Rockman der man kan vinne billetter. You never know…..

Hva synes du om den nye Lindemann låta?

Skriv dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside