Connect with us

Musikk

Slayer bekrefter verdens filmpremiere i november 2019 – Gjelder også utvalgte norske kinoer!

Published

on

Foto: filmplakat "Slayer : The Repentless Killogy"

I nesten fire tiår har amerikanske Slayer fremstått som en av verdens fremste thrash-metal band. Gjennom sin musikk og utvikling av denne musikksjanger har bandet også gjort seg udødelige. Bandet som ble dannet i 1981 av gitaristene Kerry King, Jeff Hanneman og vokalist/ bassist Tom Araya er sammen med MetallicaMegadeth og Anthrax kjent under «The Big 4» og selve grunnleggerne av thrash metal sjangeren. 22. januar 2018 kunngjorde bandet at de ville legge opp og samtidig gjennomføre en aller siste verdensturnè «Final World Tour». I Norge ble deres siste konsert som også var en del av deres verdensturnè under årets Tons Of Rock i Oslo 28. juni.

Nå har du mulighet til å få oppleve Slayer verdens filmpremier som har fått tittel «Slayer – The Repentless Killogy» på utvalgte norske kinoer. Arrangementet er «One Night Only».

Her kan du lese mer om filmen på Slayer offisielle filmside

Verdenspremiere er onsdag 6. november

For å sjekke ut nøyaktig tidspunkt og hvilke norske kinoer som er en del av dette arrangementet, så anbefaler vi deg å sjekke: filmweb.no der du også kan «trykke» deg videre for å bestille billetter.

Er du klar for Slayer på kino?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside