Connect with us

Musikk

Kerry King (eks. Slayer) bekrefter første debut solokonsert – Aktuell for Tons Of Rock i juni 2024?

Published

on

Den amerikanske musikeren Kerry King, mest kjent for å være hovedgitarist og låtskriver i det tidligere thrash metal-bandet Slayer, har de siste dagene hintet via sin etablerte offisielle facebookside at «noen ting har vært på gang». Først ble det publisert et sort profilbilde og forside for 2 dager siden ed teksten «Coming Soon». Så ble det publisert et bildet av hans ikoniske kjetting og med den påfølgende teksten «Coming In 2024»:

Kerry King hadde som kjent på seg disse kjettinger i årevis mens han opptrådte med Slayer. Under deres siste konsert i 2019 gjennomførte King en symbolsk handling før han forlot scenen med Slayer for aller siste gang. Han tok av seg kjettingen, løftet den, og lot den falle ned på scenegulvet på The Forum i Los Angeles. Nå bekrefter han sin tilbakekomst til scenen ved å bekrefte sin første solokonsert og samtidig offentliggjøre sin logo for sitt kommende spennende soloprosjekt:

Det har over langt tid vært spekulert i ny musikk «på gang». Man har da tenkt tanken om en mulig gjenforening av Slayer med ny musikk. Men nå er det ganske så klart at dette vil bli hans debut soloalbum som da slippes i 2024. Foreløpig er det ikke noe mer informasjon om evt. tittel eller dato for albumlansering. Men det forventer vi vil komme i løpet av kort tid. Bare å glede seg.,

Konserten som er bekreftet er under den største amerikanske rockefestivalen «Welcome to Rockville» som gjennomføres på Daytona International Speedway i Daytona Beach, Florida 9 -12. mai 2024 sammen med en rekke store navn som bl.a. Foo Fighters, Slipknot osv.:

Kerry King går på scenen torsdag 9. mai samme dag som bl.a. Möley Crüe, Judas Priest, Anthrax, Machine Head og Disturbed. Det er jo interessant å merke seg at Tons Of Rock aktuelle Judas Priest spiller samme dag som Kerry King. Neste konsert for Judas Priest etter «Welcome to Rockville» er Sweden Rock Festival som gjennomføres 5 til 8. juni. Videre til Amsterdam i Nederland 10. juni og under Rock Imperium Festival i Spania før de står på scenen under Tons Of Rock som gjennomføres 26 til 29. juni. Det er vel bare for Kerry King å «slå følge»?

Kunne du ønsket deg Kerry King til Tons Of Rock 2024?

– Har du opplevd Kerry King med Slayer live?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook (her)