Connect with us

Musikk

Siste sjanse: – Vinn fete Mayhem 40 års jubileumsbilletter & signerte album til deg selv + en venn

Published

on

Photo credit: Håvard Nesbøe - Mayhem at Tons Of Rock 2023

2024 markerer 40-årsjubileet for det legendariske black metal-bandet Mayhem.

Dette skal feires på Sentrum Scene i Oslo lørdag 11. mai, med en helt spesiell konsert av bandet som vil bli en uforglemmelig kveld som ingen Mayhem eller black metal fan vil gå glipp av.

Trykk her for å sikre deg billetter via Ticketmaster

Les også: Mayhem bekrefter eksklusiv 40 års jubileumskonsert i Oslo 2024

Mayhem ble dannet på Langhus i 1984, og har en voldsom historie preget av dramatikk og mystikk. Likefullt har de klart å holde på sin posisjon som pionérer og videreutviklere av black metal, og bandet har fortsatt en enorm fanskare rundt om i verden. Flere av utgivelsene er blant milepælene innen ekstremmetal, og «De Mysteriis Dom Sathanas» står 28 år senere fortsatt som et av de definerende black metal-albumene. Rått, primalt, nokturnt og kaldt!

«I 2024, bryter vi den storslåtte 40-års grensen med ikoniske Mayhem. En kveld som vil vibrere gjennom tidens tåke, en eksklusiv opptreden på Sentrum Scene. Dette blir en uforglemmelig natt, en sonisk eksplosjon som enhver sann Mayhem-tilhenger bør oppleve». – Morten/ Mayhem

Mayhem er også aktuell med deres nye fete livealbum «Daemonic Rites» som ble sluppet 15. september i år. Albumet er som et omfattende blikk på det legendariske bandets unike og intense opptredener fra forskjellige byer rundt om i verden de siste to årene.

Albumet er også som en spennende sonisk reise. Et vitnesbyrd om Mayhems enestående liveopptredener og en fantastisk «oppvarming» til neste års jubileum.

Konkurransen er nå avsluttet!

Heldig vinner av konkurransen om å vinne konsertbilletter & signerte album til Mayhem 40 års jubileum til seg selv + en venn ble: Ingrid Anett Salomonsen

Vinneren blir kontaktet

Ble du dessverre ikke en av over tusen som deltok i konkurransen denne gangen? Fortvil ikke! Snart kommer flere fete konkurranser her på Rockman. Har du forresten husken å melde deg på i den pågående konkurransen om festival dagspass til bl.a. Seigmen og Kvelertak? og som nå snart går mot slutten? Trykk her for å lese mer.