Connect with us

Musikk

Vinn festival dagspass til Seigmen og Kvelertak sommeren 2024

Published

on

Skjermdump fra video "Mjød | Kvelertak live | Rockpalast 2019" publisert på YouTube og nedenfor

Ravnedalen Live i Kristiansand slapp i dag de første artistene til den åttende utgaven av festivalen. Fredag 19. juli legger de opp til en magisk line-up med bl.a. Seigmen og Kvelertak på plakaten. Festivalen gjennomføres i perioden 18 til 20. juli 2024 i idylliske Ravnedalen Naturpark som gir en magisk ramme rundt konsertene og ligger kun noen «få skritt» utenfor Kristiansand sentrum.

«Det er med stor glede vi kan presentere to av Norges mest ikoniske band på samme scene! Og for å toppe det hele har vi samme dag fått med oss én av våre store heltinner, selveste Mari Boine. Seigmen har lenge vært en drøm å sette på festivalen og jeg har faktisk aldri sett dem live. Kvelertak leverer alltid varene, enten det er på klubb eller i festival-sammenheng. Og Mari Boine er i seg selv en regn naturkraft», sier bookingsjef Jan K. Transeth i Ravnedalen Live.

– Dermed er 60% av programmet komplett på festivalens andre dag.

Seigmen

Tenkt deg å kjenne på denne fantastiske stemningen en varm sommerkveld med bl.a. den sterke låta «Slaver av solen» frontet av den dyktige og unike vokalisten Alexander «Alex» Møklebust:

I 2024 er det 30 år siden Seigmen`s gjennombrudd med coverversjonen av deLillos’ “Hjernen er alene” og det påfølgende tredjealbumet “Total”. Bandet er også aktuelle med ny musikk og slipper nytt studioalbum som har fått tittel «Resonans» 12. april neste år. Første singel slippes 15.11.23.

Kvelertak

Det blir ikke noe mindre fett når fantastiske og superenergiske Kvelertak som har hisset opp metalscenen siden 2007 drar i gang bl.a. den fete låta «Mjød» slik som her under deres suksessfulle konsert på den tyske festivalen Summer Breeze Open Air i 2019:

Fra oppstarten i 2007, har gjengen fra Stavanger virkelig vist oss hva de er gode for, og har uten tvil satt sine spor innenfor norsk hardcore/metall. Med fire bunnsolide utgivelser inkl. årets sterke albumet «Endling» og en rekke turnéer i inn- og utland kan man trygt si at de er et av landets mest hardtarbeidende, erfarne og respekterte liveband. De har vunnet flere Spellemannpriser og har de siste årene turnert med bl.a. Metallica, Gojira, Mastodon og Slayer – både i USA og Europa.

Det er bare å glede seg!

Les også: Bli med på «Crowd surfing» under Kvelertak på årets Tons Of Rock

Flere spennende band er på gang……..

Festivalpass i salg nå!

Trykk her for å sikre deg billetter via Ticketmaster

Konkurransen er nå avsluttet!

Heldig vinner av konkurransen om å vinne festival dagspass til Ravnedalen Live fredag 19. juli til seg selv + en venn ble: Silje Damstuen Forthun 

Vinneren blir kontaktet

Ble du dessverre ikke en av over tusen som deltok i konkurransen denne gangen? Fortvil ikke!

Snart kommer flere fete konkurranser her på Rockman.