Connect with us

Musikk

Siste innspurt: – Vinn superfete Rammstein 2021 konsertbilletter til deg selv + en venn (meld deg på nå!)

Published

on

Skjermdump fra Rammstein video "Rammstein: Paris - Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?" publisert på YouTube nedenfor

Nå er det siste innspurt for å delta i konkurransen om å vinne superfete konsertbilletter til deg selv + en venn til det som garantert kommer til å bli en av neste års mest spektakulære konserter:

Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

COVID-19 satte en stopper for årets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, men det er med stor begeistring at det bekreftes at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to årets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. Her finner du mer informasjon vedr. billettsalget.

Les også: Se Rammstein «time-lapse» over bygging av den spektakulære scenen

Kanskje får vi også denne fete låta som en del av setlisten i 2021?

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Vinn fete Rammstein billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Tips: Inviter med deg alle dine venner som du tror vil sette pris på en slik vannvittig fet konsertopplevelse. Blir du trukket ut som den heldige vinner, så gjennomfører du en egen «intern» trekning blant de du har invitert med deg, så blir den heldige du har trukket ut den du tar med deg.

«Like» gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som trekkes ut søndag 7. juni 2020. Navn på vinner blir offentliggjort på Rockman.no i løpet av mandag 8. juni 2020. Lykke til!