Connect with us

Musikk

Heldig vinner av fete Rammstein billetter til seg selv + en venn ble….

Published

on

Skjermdump fra Rammstein "Sonne (Live at Rock im Park 2017)" publisert på YouTube nedenfor

Engasjementet i vår Rammstein konkurranse som ble gjennomført i perioden 21. mai til 7. juni 2020 har vært formidabel. Mer enn 4 000 lesere har meldt seg på i konkurransen om å vinne fete konsertbilletter til seg selv + en venn til det som garantert kommer til å bli en av neste års mest spektakulære konserter:

Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

COVID-19 satte en stopper for årets planlagte konserter med de tyske pyroheltene i Rammstein. Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, men det er med stor begeistring at det bekreftes at konserten flyttes til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Dette betyr at begge de to årets planlagte Rammstein konserter slåes sammen til en gigantisk konsert, og at kjøpte billetter til årets avlyste arrangementer kan benyttes der. Her finner du mer informasjon vedr. billettsalget.

Quiz: Kan du dette om Rammstein?

Vi har nå trukket ut den heldige vinner som får gratis konsertbillett til seg selv + en venn til Rammstein konsertenLeangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021.

Den heldige vinner ble: Jan-Inge Edvardsen

På vegne av Rockman, konsertarrangør All Things Live og billettagent Eventim, vil takke dere alle for et formidabelt engasjement. Dersom du var blant de mange tusen lesere som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Snart kommer flere fete konkurranser.

Hvilke konsertbilletter/ festivalpass ønsker du deg aller mest i neste konkurransen? – Gi oss dine ønsker!

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her )