Connect with us

Musikk

Siste innspurt: Vinn Dream Theater billetter til deg selv + en venn

Published

on

Dream Theater legger ut på turné med en ikonisk bandsammensetning i forbindelse med sitt 40-årsjubileum og kommer til Norge og Oslo Spektrum lørdag 9. november.

Les også: Dream Theater til Norge 2024

Foto: Offisielt pressebilde/ Dream Theater 2024

40-årsjubileumsturnéen «An Evening With Dream Theater» blir første muligheten til å oppleve gruppa siden trommeslager Mike Portnoy returnerte, og sammen med han på scenen står vokalist James LaBrie, bassist John Myung, gitarist John Petrucci og keyboardist Jordan Rudess – en ikonisk lineup fansen har ventet på i hele fjorten år!

Som her under Down Load Festival i 2009:

På jubileumsturnéen besøker bandet 23 byer i Europa:

Lørdag 9. november står Oslo Spektrum for tur der de lover en uforglemmelig kveld med klassikere og fan-favoritter fra hele katalogen.

Trykk her for i sikre deg dine billetter

Vinn fete billetter til deg selv + en venn!

Nå har du muligheten til å vinne billetter til deg selv + en venn til denne superfete konserten som gjennomføres i Oslo Spektrum lørdag 9. november.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta er søndag 05. mai kl. 23.59

Konkurransen er i samarbeid med Live Nation Norge

Trykk her for å følge oss på Instagram