Connect with us

Musikk

Se Slash sin følelsesladet hyllest til avdøde venn Taylor Hawkins under gårsdagens konsert i Florida

Published

on

Skjermdump av videoklipp "Slash featuring Miles Kennedy - Starlight (Taylor Hawkins tribute) - Orlando 2022" publisert på YouTube

Slash hyllet sin avdøde venn Taylor Hawkins under gårsdagens (26. mars) konsert feat. Myles Kennedy And The Conspirators som ble holdt i Orlando, Florida.

Her kan du se video fra hans hyllest og fantastisk fremførelse av låta «Starlight» som dedikeres til Taylor Hawkins under konserten som er en del av deres «The River Is Rising Tour»:

Les også: Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins (50) er død

Slash var også tidlig ut med å uttrykke sin sorg bl.a. i sitt innlegg på facebook:

«Devastated by the loss of our friend Taylor Hawkins I’ve no words to express all the feelings I have about his passing. But my heart goes out to his family. & his band & friends. RIP Taylor ❤️»

Les også: En hel rockeverden i sorg – Se reaksjonene på sosiale medier

Samme kveld hyllet også Elton John avdøde Hawkins under sin konsert i Des Moines, Iowa og sa: – «Jeg sto opp i morges for å se at Taylor Hawkins fra Foo Fighters hadde gått bort, og jeg ble så sjokkert fordi han spilte på «Lockdown Sessions»-albumet mitt og han var en av de hyggeligste menneskene du noen gang har møtt og en av de beste trommeslagerne og en ekte musiker som elsket all slags musikk og elsket livet. Og det virker så trist at vi i en alder av 50 har mistet noen som hadde så mye lidenskap. Og det gjør meg så nedstemt for familien hans – hans tre barn og hans kone og hans andre slektninger – og, selvfølgelig, Foo Fighters som har mistet en av sine kjære som aldri kan erstattes. Men musikken hans vil leve videre. Men jeg kan fortelle deg at han var en stor flott person. Så denne sangen er for ham og hans familie og hans kone og hans barn»

Les også: Se Elton John tribute til Taylor Hawkins «This Song Is For Him & His Family»

Fremover er det bare å forberede seg til mange sterke og følelsesladde hyllester. Det er enormt mye kjærlighet og varme som nå strømmet ut via bl.a. ulike kanaler på sosiale medier. Taylor Hawkins var utvilsomt en person som «alle» likte og hadde et spesielt godt forhold til.

– «En av de hyggeligste menneskene du noensinne kunne møte» Elton John

Les også: Publikum lys for avdøde Taylor Hawkins under den avlyste konserten i Colombia

Taylor Hawkins etterlater seg sin kone, Alison og tre barn, OliverAnnabelle og Everleigh. De bodde i Hidden Hills, California, etter å ha flyttet fra Topanga Canyon i 2012.

R.I.P. Taylor Hawkins

Del gjerne dine konsert og musikkminner

– Fikk du noen gang opplevd Taylor Hawkins live?

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside