Connect with us

Musikk

Se Elton John tribute til Taylor Hawkins på Des Moines Concert: – «This Song Is For Him & His Family»

Published

on

Skjermdump av videoklipp "Elton John Pays Tribute to the Late Taylor Hawkins - 3/26/22 - Des Moines, IA" publisert på YouTube

Elton John hyllet Taylor Hawkins under konserten hans i Des Moines, Iowa lørdag kveld (26. mars), og sa at den avdøde Foo Fighters trommeslageren var:

«En av de hyggeligste menneskene du noensinne kunne møte»

Les også: Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins (50) er død

Saken som første ble publisert på Blabbermouth og viser i videoklipp som du kan se nedenfor den 75 år gamle pop/rock-legenden Elton John fortelle om sin opplevelse om Hawkins tragiske bortgang før han lanserte sin ikoniske og legendariske låt «Don’t Let The Sun Go Down On Me» på Wells Fargo Arena. Han fortalte publikum bl.a.

«Jeg sto opp i morges for å se at Taylor Hawkins fra Foo Fighters hadde gått bort, og jeg ble så sjokkert fordi han spilte på «Lockdown Sessions»-albumet mitt og han var en av de hyggeligste menneskene du noen gang har møtt og en av de beste trommeslagerne og en ekte musiker som elsket all slags musikk og elsket livet. Og det virker så trist at vi i en alder av 50 har mistet noen som hadde så mye lidenskap. Og det gjør meg så nedstemt for familien hans – hans tre barn og hans kone og hans andre slektninger – og, selvfølgelig, Foo Fighters som har mistet en av sine kjære som aldri kan erstattes. Men musikken hans vil leve videre. Men jeg kan fortelle deg at han var en stor flott person. Så denne sangen er for ham og hans familie og hans kone og hans barn»

Les også: En hel rockeverden i sorg – Se reaksjonene på sosiale medier

Taylor Hawkins ble funnet død på sitt hotellrom på Four Seasons hotel i Bogota, Colombia. Samme by der Foo Fighters skulle spille som headliner under Estéreo Picnic Festival fredag 25. mars. Hawkins ble funnet død kun få timer før bandet skulle på scenen.

Sent natt til søndag offentliggjorde iflg. en rekke medier, blant annet avisen El Espectador, en rapport fra colombianske myndigheter om at det har blitt funnet ti ulike typer substanser i kroppen til Hawkins, inkludert THC, som finnes i marihuana, trisyklisk antidepressiver, benzodiazepiner og opioider. Det er imidlertid ikke spesifisert hvilke av stoffene som førte til at han omkom.

Les også: Publikum lys for avdøde Taylor Hawkins under den avlyste konserten i Colombia

Taylor Hawkins etterlater seg sin kone, Alison og tre barn, OliverAnnabelle og Everleigh. De bodde i Hidden Hills, California, etter å ha flyttet fra Topanga Canyon i 2012.

R.I.P. Taylor Hawkins

Del gjerne dine kommentarer, konsert og musikkminner

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement