Connect with us

Musikk

Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins (50) er død – Var på turnè med bandet i Sør-Amerika

Published

on

Photo credit: Raph_PH/ Wikipedia - Foo Fighters at the London Stadium, 22 June 2018

Foo Fighters bekrefter nå bl.a. på sin offisielle facebookside at deres trommeslager Taylor Hawkins brått og uventet er død.

Bandet skriver bl.a. annet følgende i sin uttalelse:

«Foo Fighters-familien er knust av det tragiske og utidige tapet av vår elskede Taylor Hawkins. Hans musikalske ånd og smittende latter vil leve med oss alle for alltid»

Foo Fighters er for tiden på turné i Sør-Amerika og forberedte seg på å opptre i Bogota, Colombia, fortalte en representant for bandet til Rolling Stone.

Hawkins ble født i Fort Worth, Texas, og flyttet til Sør-California med familien i sin tidlige barndom. Han ble først fremtredende som turnerende trommeslager for Alanis Morissette, og begynte i Foo Fighters i 1997 etter at den originale trommeslageren William Goldsmith gikk av.

Her spiller Foo Fighters og Taylor Hawkins låta «The Pretender» under deres pågående turnè under Lollapalooza Argentina 2022 sist søndag (20.03.22).

«Jeg har alltid hatt så mye beundring for ham. Fantastisk trommeslager og en perle av en fyr som alltid var morsom å være sammen med», sier tidligere Dream Theatre-trommeslager Mike Portnoy om Hawkins på Twitter.

Saken oppdateres!

R.I.P. Taylor Hawkins

Del gjerne dine kommentarer, konsert og musikkminner

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside