Connect with us

Musikk

Se musikkvideo av Rolling Stones feat. Lady Gaga fremføre «Sweet Sounds Of Heaven» live in NYC

Published

on

Skjermdump av video "The Rolling Stones & Lady Gaga – Sweet Sounds Of Heaven (Live from Racket NYC)" på YouTube

The Rolling Stones slapp sitt meget sterke studioalbum «Hackney Diamonds» forrige fredag.

Albumanmeldelse: «Hackney Diamonds» en rørende og mesterlig musikalsk reise

I forkant av lansering av det nye albumet ble bl.a. den fantastiske låta «Sweet Sounds Of Heaven» sluppet som egen singel der Lady Gaga bidrar med sin imponerende sterke vokalprestasjon. Minst like imponerende, om ikke mer, er også at legendariske Mick Jagger som tidligere i år rundet 80 år holder «koken» som aldri før og har fortsatt en vokalprestasjon som låter like sterk som om innspillingene skulle vært hentet fra et hvilket som helst tiår.

Hør bare her når han fremfører låta live sammen med Lady Gaga og resten av Rolling Stones legendene under den meget spesielle konserten for spesielt inviterte som ble gjennomført i forbindelse med albumslippkonserten på intime The Racket Club, New York torsdag 19. oktober:

Låtene som ble fremført denne spesielle kvelden var:

  1. «Shattered»
  2. «Angry»
  3. «Whole Wide World»
  4. «Tumbling Dice»
  5. «Bite My Head Off»
  6. «Jumping Jack Flash»
    — Ekstranummer:
  7. «Sweet Sounds of Heaven» (med Lady Gaga)

Denne intimkonserten var i forkant holdt hemmelig og iflg. Alwyn W. som var til stede under konserten, ble han fortalt etter showet at dette «stuntet» var planlagt 2 måneder i forveien. På et tidspunkt var et liveshow i London en måned tidligere et alternativ. Til dette unike arrangementet var det kun plass til ca. 500 personer. I tillegg til spesielt inviterte gjester var det også lagt opp til at fans via RS No. 9 pop-up shop i New York kunne finne ledetråder som i et slags puslespill der man til slutt kunne finne fanbilletter som var begrenset til 100 stk til arrangementet.

Har du hørt på det nye albumet «Hackney Diamonds»?

– Noe favorittlåter fra albumet?
– Hva synes du om livefremførelsen av «Sweet Sounds of Heaven»?

Del dine kommentarer på Rockman facebook (her)