Connect with us

Nyheter

Se bildene som nå ble publisert på Rammstein Facebookside – «Zick Zack» bekreftes torsdag 7. april

Published

on

Skjermdump av bilder og logo publisert på Rammstein offisielle nettside og nedenfor

Rammstein har i dag oppdatert sin logo med nye farger på bl.a. sin offisielle facebookside. I tillegg har de for kort tid siden publisert 6 bilder (som du kan se nedenfor) med teksten:

«Schöner, größer, härter! Call NOW to become the best version of yourself! +49 30 24 77 99 99

Hver og en av bildene representerer Rammstein medlemmene etter at det har fått gjennomført en skikkelig skjønnhetsbehandling på det de markedsfører som Zick Zack Beauty Clinic. Ringer du nummeret ovenfor så får du tre valg. Du får bl.a. svar på at låta «Zick Zack» slippes fk. torsdag kl. 18.00 og i tillegg en kort teaser på låta. Det lille man får høre fra låta høres skikkelig fett ut. En låt med tydlige typiske gitarriff i skikkelig Rammstein stil. Det er bare å glede seg!

Her er den ene av 6 bilder av Rammstein medlemmene («Flake»)

Trykk her for å se alle bildende på Rammstein offisielle facebookside

Les også: Nytt Rammstein album slippes 28. april 2022

Rammstein slapp sin første singel «Zeit» 10. mars, som også er tittellåt til deres kommende studioalbum med samme navn og som slippes 29. april. En spennende låt som i første omgang fikk noe blandet mottakelse, mest for sin noe «rolige» melankolske melodi, men låta er meget sterkt og «vokser» for hver eneste gjennomspilling.

Les også: Rammstein videopremiere til deres nye sterke låt «Zeit»

Rammsteins kommende studioalbum «Zeit» slippes nøyaktig tre år etter deres «Untitled» multi-platina album. «Zeit» ble spilt inn i La Fabrique Studios i St. Rémy de Provence, Frankrike. Det kommende album vil inneholde 11 låter.

Flake (keyboard), Christoph Schneider (trommer), Till Lindemann (vokal), Richard Z. Kruspe (gitar), Paul Landers (gitar) og Oliver Riedel (bass) brukte to år på å jobbe med de elleve sangene på det nye albumet. De ble nok en gang assistert av Berlin-produsent Olsen Involtini.

Les også: Ny Rammstein låt med «premiere» på den internasjonale romstasjonen

or ca. 1 mnd. siden fikk hele den musikkelskende norske befolkningen beskjeden vi alle hadde ventet på. Full gjenåpning av samfunnet der bl.a. «meteren» og munnbindpåbudet ble avviklet og at vi ikke lenger trenger å holde avstand til hverandre. Dermed kunne vi slippe jubelen løs for at alle konsertarrangører kan gi «full gass» ved alle våre fantastiske musikkscener og festivaler.

Les også: Endelig! Full gjenåpning av alle konsertscener i Norge

Photo credit: Jens Koch – Rammstein official pressphoto Universal Music Norway

Dermed sikres også forutsigbarheten om at det enorme maskineriet som står bak arrangementet av det som utvilsomt vil bli den råeste konserten i Norge noen sinne vil kunne bli gjennomført.

Photo credit: Jens Koch – Rammstein official pressphoto Universal Music Norway – 09.06.2019 Rammstein München

Les også: Full gjenåpning sikrer Rammstein konserten i Oslo 24. juli 2022

Les også: 2 år siden tidenes feteste konsert i Norge – Se og del dine bilder

Hva synes du om dagens Rammstein Zick Zack Beauty Clinic «teaser-stunt»? 🙂

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Continue Reading
Advertisement