Connect with us

Musikk

Bekreftet: Nytt Rammstein studioalbum «Zeit» slippes 29. april

Published

on

Foto: Utsnitt av albumcover til Rammstein nye studiolbum "Zeit" som slippes 29. april 2022

Rammstein slapp i dag sin første singel «Zeit» som også er tittellåt til sitt kommende studioalbum som har fått tittel «Zeit» og som slippes 29. april. En spennende låt som i første omgang har fått litt blandet mottakelse, mest nok for sin noe «rolige» melankolske melodi. Men låta er meget sterkt og «vokser» for hver eneste gjennomspilling. Bare prøv……

Den eponyme første singelen blir utgitt som en 10″ gatefold svart vinyl og på CD digipack. Den spektakulære videoen ble regissert av skuespiller og musiker Robert Gwisdek.

Till Lindemanns kommanderende baryton resonerer over høytidelige pianoakkorder og et englekor av sirener. Sangen tar for seg forgjengelighet, vår dødelighet og den dyrebare, flyktige lykke i det perfekte øyeblikk. «Tid, vær så snill, stå stille, stå stille», klager Lindemann og bønnfaller. «Tid, dette skal alltid fortsette slik/Tid, det er så vakkert, så vakkert/Alle kjenner det perfekte øyeblikket.» Etter et epos som dette trenger du et øyeblikks hvile, og Rammstein gir oss det. Fans kan se frem til totalt tre versjoner av «Zeit».

Les også: Rammstein videopremiere: – Ny fet musikkvideo til ny sterk låt «Zeit»

Deres kommende studioalbumet slippes nøyaktig tre år etter deres «Untitled» multi-platina album. Her er albumcover til det nye albumet «Zeit»:

Till Lindemann (vokal), Paul Landers (gitar), Richard Z. Kruspe (gitar), Flake (keyboard), Oliver Riedel (bass) og Christoph Schneider (trommer) brukte to år på å jobbe med de elleve sangene på det nye albumet. De ble nok en gang assistert av Berlin-produsent Olsen Involtini.

«Zeit» ble spilt inn i La Fabrique Studios i St. Rémy de Provence, Frankrike.

Foreløpig har vi kun informasjon om den første låta av totalt 11 på det kommende album.

 • 01 – «Zeit»
 • 02 – ?
 • 03 – ?
 • 04 – ?
 • 05 – ?
 • 06 – ?
 • 07 – ?
 • 08 – ?
 • 09 – ?
 • 10 – ?
 • 11 – ?

PS! Låtlisten ovenfor blir oppdatert fortløpende ved mer informasjon!

Sitter du med noe info fra «ryktebørsen» om andre låt-titler til albumet?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )

Vi gleder oss vilt til flere låter fra det kommende album!

Les også: Ny Rammstein låt med «premiere» på den internasjonale romstasjonen

For ca. 1 mnd. siden fikk hele den musikkelskende norske befolkningen beskjeden vi alle hadde ventet på. Full gjenåpning av samfunnet der bl.a. «meteren» og munnbindpåbudet ble avviklet og at vi ikke lenger trenger å holde avstand til hverandre. Dermed kunne vi slippe jubelen løs for at alle konsertarrangører kan gi «full gass» ved alle våre fantastiske musikkscener og festivaler.

Les også: Endelig! Full gjenåpning av alle konsertscener i Norge

Dermed sikres også forutsigbarheten om at det enorme maskineriet som står bak arrangementet av det som utvilsomt vil bli den råeste konserten i Norge noen sinne vil kunne bli gjennomført.

Les også: Full gjenåpning sikrer Rammstein konserten i Oslo 24. juli 2022

Les også: 2 år siden tidenes feteste konsert i Norge – Se og del dine bilder

Gleder du deg til Rammsteins kommende studioalbum «Zeit»?

– Hva synes du om den nye musikkvideoen og låta?
– Er du klar for Rammstein i Oslo 24. juli?

Skriv og del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside