Connect with us

Musikk

Se «behind the scenes» video: – Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators «The River Is Rising»

Published

on

Skjermdump fra video "Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators - The River Is Rising (Behind The Scenes)" publisert på YouTube

Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators har nettopp sluppet «behind the scenes» video til deres første singel «The River Is Rising» til det kommende album «4» som slippes 11. februar 2022. Bandet møtte komplikasjonene av  Covid-19, ikke bare i en forsinkelse av å komme sammen for å spille inn albumet, men også med selve innspillingen. 

For å spille inn albumet i en annen stil enn tidligere, reiste bandet til Nashville for å spille inn i RCA Studio A med Dave Cobb . Cobb delte bandets visjon om å spille inn sporene live sammen, en taktikk de ikke hadde brukt på de forrige albumene. Slash bemerket at: «Vi gjorde det mer eller mindre live, og alle feilene er der inne. Det er lyden av oss fem som bare jammer sammen i ett rom.»

Myles Kennedy var den første av flere bandmedlemmer som fikk viruset. Han påpeker at du kan høre overbelastningen hans på åpningssporet, men uttaler at disse uregelmessighetene gjør albumet interessant fordi «Vi lar disse ufullkommenhetene ligge.»

Låta «The River Is Rising» ble sluppet 20. oktober og er første spor på det kommende albumet.

Albumet vil inneholde følgende låter:

1.«The River Is Rising»3:42
2.«Whatever Gets You By»3:40
3.«C’est la vie»4:38
4.«The Path Less Followed»3:40
5.«Actions Speak Louder Than Words»4:01
6.«Spirit Love»4:15
7.«Fill My World»5:28
8.«April Fool»4:33
9.«Call Off the Dogs»3:15
10.«Fall Back to the Earth»6:23

Her kan du høre den offisielle musikkvideoen til «The River Is Rising»

«4» er det fjerde studioalbumet av Slash med Myles Kennedy and the Conspirators, og Slashs femte soloalbum totalt. Det vil bli utgitt som det første albumet fra det nye Gibson Records-selskapet. Albumet er produsert av countryprodusenten Dave Cobb i Nashville.

Selv om Slash ble gjenforent med Guns N’ Roses i 2016, har han fortsatt med soloarbeidet sitt og dette er den andre studioalbumutgivelsen i den tidsperioden. Arbeidet med albumet startet under «Living the Dream Tour 2018-19»Slash har uttalte om albumet, «Det er to eller tre sanger på plata som ble skrevet under pandemien; alt annet ble skrevet før».

Er du klar for nytt Slash studioalbum?

Hva synes du om låta «The River Is Rising»?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside