Connect with us

Musikk

Slash bekrefter i nytt intervju: – Nytt soloalbum med mange kjente gjesteartister slippes i 2024

Published

on

Skjermdump av video "Slash talks Demi Lovato collaboration and why a Guns N' Roses biopic is unlikely" på YouTube

Guns N’ Roses gitarist Slash, som nylig har bidratt som produsent og komponert partituret til skrekkfilmen «The Breach», har i den anledning et nettopp publisert intervju med Yahoo Entertainments Lyndsey Parker, bl.a. diskutert sitt pågående samarbeid med Demi Lovato. Slash spilte nettopp gitar på en ny rockeversjon av hennes tidligere utgitte poplåt «Sorry Not Sorry». Låta skal utgis på hennes kommende album av rocke-remakes av hennes gamle pophits som har fått tittel «Revamped» og slippes 15. september 2023.

Her kan du høre låta «Sorry Not Sorry» med Slash på gitar:

Når Slash i intervjuet forklarer hvordan han ble kjent med Demi Lovato og hvorfor han bidrar med gitar på hennes kommende rocke-remakes album, så avslører han samtidig eksklusivt og for første gang (med et smil) at de to også har spilt inn en låt til sitt neste soloalbum som han planlegger å gi ut i 2024. Et album som altså vil bli «bluesy» og bestå av en rekke kjente spennende gjesteartister. Spennende er det også å høre at han i forbindelse med Guns N` Roses konserten på årets Tons Of Rock og Oslo-besøket tidligere i sommer, benyttet anledningen til å jobbe i et Oslo-basert studio i tillegg til (som vi skrev om tidligere) jobbet med nye Guns N` Roses låter til kommende album, også da jobbet med gitarspillet til låta for Demi Lovato.

Her kan du se og høre hele intervjuet:

Les også: Axl Rose og Slash var i lydstudio under Oslo-besøket i anledning G.N.R. konserten

Slash sitt kommende soloalbum vil være hans andre og da en oppfølging av hans suksess debut soloalbum «Slash» som ble utgitt i 2010 med spennende gjestartister som bl.a. Lemmy (Motörhead) Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Chris Cornell (Soundgarden), Fergie, Dave Grohl (Foo Fighters) , Duff McKagan (Guns N` Roses) Ian Astbury (The Cult), Kid Rock, Myles Kennedy (Alter Bridge), Andrew Stockdale (Wolfmother), Adam Levine (Maroon 5), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Rocco DeLuca og Iggy Pop,

Er du klar for nytt Slash soloalbum?

– Hvilke gjesteartister ønsker du deg aller mest til albumet?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)