Connect with us

Musikk

Quiz: Kan du dette om et av rockehistoriens feteste album – AC/DC «Back In Black»?

Published

on

Photo credit: Sony Music Entertainment Norway, Angus Toung, AC/DC

Nå er det 40 år siden AC/DC slapp sitt enorme studioalbum «Back In Black». Vi feirer dette fantastiske jubileumet med en spennende quiz og en fet konkurranse der du kan vinne fete premier til deg selv + en venn som du finner mer informasjon om nedenfor.

Les også: AC/DC «Back In Black» 40 år – Vinn fete premier til deg selv + en venn!

Klarer du denne så er du jaggu god:

Prøv deg også på:

Quiz: Kan du dette om AC/DC?

Quiz:Klarer du å plassere disse AC/DC låter til riktig album?

Trykk her for mange flere spennende rockequiz


Som vi skrev om 20 januar i år (før utbruddet av covid-19-pandemien)
 så hadde iflg. radioprogrammet Triple M’s Hot Breakfast som sendes på en av de ledende australske radiokanalene Triple M, MelbourneAC/DC planer om å slippe nytt studioalbum i løpet av 2020 og deretter legge ut på turnè. Den australske programleder Eddie McGuire sa blant annet:

“Det har vært spekulasjoner, men min mail sier at det kommer et nytt album utgitt av AC/DC i år, også at AC/DC legger ut på turné i Australia i oktober eller november 2020″.

Les også: Brian Johnson tilbake som vokalist i AC/DC

Flere internasjonale nettsteder har gjengitt overnevnte nyhet, blant annet den ledende britiske avisen Daily Mail, slik at nyhetsryktene kan se ut til å ha stor troverdighet.

Her kan du lese mer om saken samt høre klipp fra radioprogrammet.

Tidligere har det som kjent vært mye informasjon som har underbygget rykter om nytt album, bl.a. bildebevis på at Angus Young, Brian Johnson, Phil Ruud og Stevie Young er sammen i platestudioet Warehouse Studios, Vancouver, Canada.

Les også: Se bilde som beviser at Angus Young er sammen med resten av AC/DC

Covid-19-pandemien har selvsagt utsatt eventuelle turnèplaner og sannsynligvis også albumutgivelse. Mens vi venter kan vi derfor nå nyte 40 års jubileet til et av rockehistorien beste utgivelser, «Back In Black» som vi her på Rockman i samarbeid med plateselskapet Sony Music Entertainment Norway feirer med en fet konkurransen der du kan vinne superfet eksklusiv AC/DC «Back In Black» 40 år jubileums offisiell hoodie + AC/DC «Back In Black» til deg selv + en venn.

Vinn fete premier til deg selv + en venn

Fete premier: Exclusive AC/DC official 40th Anniversary «Back In Black» hoodie + vinylalbum

– Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil skal vinne fete AC/DC premier sammen med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

(PS! Vinneren får eksklusive AC/DC «Back In Black» hoodie + vinylalbum til seg selv + sin venn).

«Like» gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 2. august 2020 kl. 23.59. Navn på heldig vinnere blir offentliggjort på Rockman.no i ettertid. Lykke til!