Connect with us

Musikk

Se bildet som bekrefter at Angus Young er på plass sammen med resten av AC/DC i Canada

Published

on

Photo artdesign by www.rockman.no - from left: Phil Rudd, Angus Young, Brian Johnson, Stevie Young & Cliff Williams

Her er bildebeviset som bekrefter at også Angus Young er på plass i platestudioet i Canada.

Bildet nedenfor viser Angus Young sammen med Stevie Young som tar seg en røyk utenfor platestudioet Warehouse Studios, Vancouver, Canada.

Dette er fra det samme stedet der vi tidligere kunne bringe den gledelige nyheten om at mangeårige trommeslager Phil Rudd er tilbake i AC/DC etter at han ble observert i Canada sammen med Stevie Young der bandet nå er samlet for å spille inn et nytt studioalbum.

Les også: Phil Rudd tilbake i AC/DC

Og dagen etter også kunne bringe frem den fantastiske nyheten om at vokalist Brian Johnson også er tilbake og tilstede sammen med resten av bandet,

Les også: Brian Johnson tilbake i AC/DC

Det eneste vi nå venter på er å få bekrefte at også bassist Cliff Williams er på plass. Da er det jaggu helt komplett.

AC/DC (eller ACCA DACCA blant blodfans) er nå samlet i Warehouse Studios, Vancouver, Canada hvor bandets tre siste album ble spilt inn for å jobbe med nytt album. Det australske hardrock band ble etablert av brødrene Angus (63) og Malcom Young i 1973. Sistnevnte døde dessverre i fjor kun 64 år gammel.

Les også: Hvil i fred kjøre Malcom Young

Inspirasjon til bandnavnet fikk de ved å lese navnet AC/DC på label til strømforsyningen til sin søsters symaskin. Strømforsyning synes gutta var en kul link til deres musikkform og dermed var navnet skapt. Etter utgivelse av bl.a. 17 studioalbum og et salg så langt på flere hundre millioner album verden over gjør AC/DC til et av tidenes største Hard Rock band! Mange så for seg slutten for AC/DC etter Malcoms død og Axl Rose som ny vokalist. Men når vi nå ser for oss følgende mulige ACDC linup fremover og nytt album på gang, så kan dette bli helt fantastisk rått og gi en helt ny «glød» og superenergi for bandet.

Vi har gjennom langt tid gjennomført en avstemming blant Rockmans lesere for å stemme frem tidenes beste AC/DC låter.

Her kan du lese mer om avstemmingen, se resultatet, høre låtene og gi dine egne stemmer.

Er du klart for evt. nytt AC/DC album og påfølgende turnè?

Gi dine kommentarer nedenfor eller på Rockman facebookside

Continue Reading
Advertisement