Connect with us

Musikk

AC/DC slipper nytt album i februar/ mars og legger ut på turnè senere i år iflg. australsk radiostasjon

Published

on

Foto: Johannes Andersen - AC/DC at Valle Hovin, Norway 17 july 2015

Iflg. radioprogrammet Triple M’s Hot Breakfast som sendes på en av de ledende australske radiokanalene Triple M, Melbourne, så skal AC/DC slippe nytt studioalbum i løpet av februar/ mars og deretter legge ut på turnè. Den australske programleder Eddie McGuire i radioprogrammet Triple M`s Hot Breakfast sier blant annet i i dagens program (som du også kan høre nedenfor via link) blant annet:

“Det har vært spekulasjoner, men min mail sier at det kommer et nytt album utgitt av AC/DC i februar eller mars i år, men også at AC/DC legger ut på turné i Australia i oktober eller november 2020″.

Trykk her for å høre hele programmet

Det er nå flere internasjonale nettsteder som viser til og gjengir overnevnte nyhet, blant annet den ledende britiske avisen Daily Mail, slik at nyhetsryktene kan se ut til å ha stor troverdighet.

Tidligere har det som kjent vært mye informasjon som har underbygget rykter om nytt album, bl.a. bildebevis på at Angus Young, Brian Johnson, Phil Ruud og Stevie Young er sammen i platestudioet Warehouse Studios, Vancouver, Canada.

Les også: Se bilde som beviser at Angus Young er sammen med resten av AC/DC

Snart får vi kanskje mer som dette?

Nå er det bare å vente i håp og spenning for endelig bekreftelser fra AC/DC

Er du klar for evt. nytt AC/DC album og turnè?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside