Connect with us

vg-nett

Publikumssuksessen Dana Fuchs tilbake til Norge!

Published

on

Notodden Blues Festival «rocker» årets linup med å booke fjorårssuksessen Dana Fuchs (US) til årets festival 4 – 7. august. Dana Fuchs vil gjennomføre to konserter under årets festival, noe som også blir hennes eneste konserter i Norge i Sommer.

«Jeg har aldri opplevd maken til brakpopularitet for en artist som vi har introduserer i Norge for første gang. Ingen kjente til Fuchs før hun gjorde en kort opptreden under vår åpningsseremoni i fjor. Hun ble øyeblikkelig den store snakkisen og begge konsertene hennes ble utsolgt på rekordtid. Påtrykket fra publikum har vært enormt, så det vil glede mange at vi nå tar henne tilbake», sier Notoddenfestivalens kunstneriske leder Jostein Forsberg. 

Når Dana Fuchs entret scenen under åpningsseremonien på fjorårets Notodden Blues Festival med låta «Lonely For a Lifetime», var det ikke bare undertegnede som ble stående med åpen munn og totalt uforberedt på dette «fyrverkeriet» av en rocka liveartist. Praten om denne nye spennende artisten gikk med stor entusiasme blant publikum og de to påfølgende konsertene ble utsolgt på kort tid. Hva som fanget publikums store interesse? Utvilsomt hennes fantastiske og svært intense liveopptreden i kombinasjon med en rå og het rocka vokal. En artist som gir absolutt ALT fra start til slutt og som i tillegg mestrer kunsten med å skape en intens nærhet til sitt publikum. Dana Fuchs enorme energiske sceneopptreden er nesten slik at du i tillegg til å bli revet med, nærmest får saltsmak i munnen av rennende svette. Så….gled dere folkens, dette er en artist dere bare oppleve ….live!

xx

Dana Fuchs slo knockout på publikum….igjen! les mer>

xx

Les mer om Notodden Blues Festival på deres offisielle nettside: trykk her>


Bli en del av Norges største musikkvennegjeng!

Som musikkvenn blir du sammen med over 17 000 musikkglade mennesker en del av Norges kuleste musikkvennegjeng, oppdateres på alle de spennende omtaler om “Tidenes Viktigste Albumutgivelser” fremover, får tilgang på artistbilder, andre nyheter og om spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned

Continue Reading
Advertisement