Connect with us

Musikk

Premiere: Beth Harts nye musikkvideo fra kommende studioalbum

Published

on

Photo credit: Mona Nordøy

Beth Hart slipper snart sitt nye studioalbum «Fire On The Floor» og du kan allerede nå se og lytte til tittelsporet for det kommende studioalbum som utgis i oktober 2016.

Videopremiere:

Den Grammynominerte sanger og låtskriver Beth Hart rir for tiden på en bølge av kreativitet og enormt energi med utgivelser av nytt album, samarbeid med andre artister og heftig turnevirksomhet verden over. Det er imponerende å følge den voldsomme utviklingen hun har hatt gjennom de siste årene. Hun har snart holdt det gående som artist gjennom 20 år og lagt bak seg et titalls album som bl.a. inkludere samarbeid med store artister som Joe Bonamassa, Jeff Beck og Slash. Med et stadig økende antall av utsolgte konserter både i Europa og USA er det liten tvil om at Beth Hart nå posisjonerer seg sterk som en av de virkelig store verdensartister. 

 «Jag har vanskelig for å tro dette selv. På de siste turneene har vi spilt på stadig større utsolgte konsertsteder», forklarer Beth Hart

I Storbritannia opplever hun stor økende popularitet i etterkant av suksesskonserter bl.a. i ærverdige Royal Albert Hall, The Barbican og ikke minst hennes konsert på Hampton Court Palace sammen med Joe Bonamassa. Innspillingen av hennes kommende album «Fire On The Floor» har vært et samarbeid med den anerkjente produsenten Oliver Lieber og dyktige musikere som Michael Landau (gitar), Waddy Watchel (gitar), Brian Allen (bass), Rick Marotta (trommer), Jim Cox (piano), Dean Parks (akustisk gitar) og Ivan Neville (orgel).

«Oliver fikk satt sammen en fantastisk gjeng med musikere. Michael Landau og Waddy Watchel er jo legender. Helt utrolig! For…om du ikke har bra musikere, så blir det jo ikke noen bra innspilling, eller hva? Vi spilte inn seksten låter på tre dager men har i ettertid brukt masse tid med pålegging og miksing. Oliver jobber effektivt og hardt, men er samtidig også veldig lydhør på hva som fungerer best. Han er sterkt fokusert men samtidig sårbar med et stort og åpent hjerte. Jeg er veldig stolt over det arbeidet han har utført med albumet. Når du lytter til albumet så forstår du hvorfor» – Beth Hart. 

Hva synes du om den nye låta?

Skriv dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )