Connect with us

Musikk

Beth Hart til Norge 2024

Published

on

Photo credit: Roxanne de Roode/ Mascot Label Group - Beth Hart

Den amerikanske rock & blues artisten Beth Hart (51) har gjennom de siste ti år vokst til å bli en virkelig stor verdensstjerne. Med utsolgte konserter hylles hun av store artister og et stadig voksende publikum i både USA og Europa. Under årets utsolgte Notodden Blues Festival som i år feiret 35 års jubileum var Beth Hart en av årets mest populære artister der hun har spilt en rekke ganger, aller første gang allerede i 2005 og gjennom årene solgt over hele 40 000 billetter.

Beth Hart er i besittelse av en av de mest unike og hjerteskjærende stemmene de siste tiårene, og med sin karakteristiske råskap gir hun helt spesielle konserter. Hun debuterte i 1996 med The Beth Hart Band, og har gitt ut en rekke hyllede soloalbum – nå sist «A Tribute to Led Zeppelin» fra i fjor. I tillegg har hun hatt et meget vellykket samarbeid med Joe Bonamassa.

Les også: Beth Hart bekrefter «A Tribute To Led Zeppelin»

Her fra hennes konsert på ærverdige Royal Albert Hall i London 4. mai 2018:

Beth Hart har en stemme som får nakkehårene til å reise seg, hjertet til å slå et ekstra slag og tiden til å stoppe opp – lørdag 22. juni kommer hun endelig tilbake til Norge og Rockefeller i Oslo. Hun spiller også på Forum Scene i Bergen 18. juni 2023.

Billetter i salg fredag 1. september kl. 09.00.

Trykk her for å sikre deg dine billetter via Ticketmaster

Er du klar for konsert med Beth Hart?

– Har du opplevd henne live tidligere?

Del dine kommentarer og gjerne bilder/film fra konserter på Rockman facebook (her)