Connect with us

Musikk

Vinn fete festivalpass til deg selv + en venn – Rocken inntar Notodden!

Published

on

Foto: Wolfmother - Offisielt promobilde/ Notodden Blues Festival 202

Publikum er alltid klare for god rock på Notodden, og årets program på Notodden Blues Festival rocker. Med Wolfmother, Beth Hart og The Waterboys som lysende navn på toppen av årets artistlise, får de som liker blåtoner av det røffere slaget mye å glede seg til. Når festivalen følger opp med Woodstocklegendene Canned Heat, de norske sørstatsrockerne i Hellbillies, den hardbarka Exit-stjernen Ledfoot og et rocka spesialprosjekt med amerikanske Jace Everett og vår egen Amund Maarud, blir det til sammen en rockepakke det er all grunn til å reise til Notodden for første helgen i august, som gjennomføres i perioden 3 – 6. august 2023.

«Vi har lang tradisjon for å ha god rock på programmet på Notodden Blues Festival. I år er intet unntak. Ut fra responsen så er Wolfmother et virkelig scoop i år. Det er blitt en snakkis, og det er mange som gleder seg til dette sjeldne og eksklusive Norgesbesøket. Wolfmother kommer til å rocke grunnvollene på Notodden fredag 4. august,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Det Grammy-vinnende australske rockebandet Wolfmother kommer på et sjeldent Norgesbesøk for en eksklusiv konsert på Notodden Blues Festival fredag 4. august. Med vokalist, låtskriver og gitarist Andrew Stockdale i front, har Wolfmother markert seg som et av verdens tighteste og tøffeste liveband. Bandet har effektivt tatt den bluesbaserte tungrocken et skritt videre og inn i sitt eget univers. Slik passer Wolfmother rett inn blant tidligere Notodden-favoritter som Rival Sons og Black Country Communion. Med feite 70-talls riff, up-tempo, swinging, rock’n’roll og megalåter som ”Joker & The Thief”, ”Woman” og ”Dimention” vil Wolfmother garantert løfte taket når de som siste band ut i Hovigs Hangar får æren av å avslutte rockefredagen.

Les også: Wolfmother bekreftet til Norge

«Det blir også en fantastisk festivallørdag når Beth Hart, The Waterboys, Canned Heat og Hellibillies entrer hovedscenen på rekke og rad 5. august. Hvis du ikke har besøkt Notodden Blues Festival tidligere, er det flust av gode grunner til å gjøre det i år. Vi skal feire 35-årsjubileum i fire dager til ende,» sier Forsberg.

Notodden Blues Festival er Norges største bluesfestival og viden kjent som “Europas Beste Bluesopplevelse”. På Notodden kan du gjennom fire dager første helgen i august oppleve det beste som finnes innen norsk og internasjonal blues, rock og soul. Det er opplevelser i kø på Notodden under «bluesen». I trivelige omgivelser i byens sentrum byr Notodden Blues Festival på alt fra store konserter med kjente verdensstjerner, intime konserter med lokale artister på små klubber og i koselige bakgårder, blues cruise på idylliske Heddalsvannet, lærerike workshops, kirkekonserter, bluesskole for ungdom og populære Barnas Blues for hele familien.

Notodden Blues Festival ble arrangert første gang i 1988 og trekker dag til seg 35 000 besøkende. I Bok & Blueshuset kan du hele året se morsomme gjenstander fra festivalens historie.

Med artister på plakaten som Wolfmother, Beth Hart, The Waterboys, Canned Heat, Hellbillies, Ledfoot, Jace Everett & Amund Maarud, Supersonic Blues Machine, m.fl. er det all grunn til å få med seg 35-årsjubileet til Notodden Blues Festival 3. – 6. august.

Trykk her for fullt program og mer informasjon på festivalens offisielle nettside

PS! Billettsalget til Notodden Blues Festival går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Vinn festivalpass til deg selv + en venn

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta i konkurransen er onsdag 26. april 2023 kl. 23.59