Connect with us

vg-nett

Ny norsk musikkfestival fremmer unge rocketalenter!

Published

on

BandStand Amatørband Festival er en ny festival som arrangeres for første gang fredag 18 juni og lørdag 19 juni 2010 i Arendal.

Festivalledelsen skriver i en pressemelding at formålet med festivalen er å fremme alle de flinke amatørband, eller kjellerband om du vil, som finnes rundt om i landet vårt. En opptreden på festivalens hovedscene gir bandmedlemmene en unik mulighet til å få oppleve hvordan det er å spille for et fremmøtt publikum.

Forutsetning for band til å delta på festivalen er bl.a. at de ikke har utgitt noen CD eller har signet avtale om plateutgivelse. Les mer om forutsetninger for å delta: trykk her>

I tillegg til å få vist seg frem og spilt for et stort publikum vil også alle band som deltar bli innspilt digitalt. Sammen med festivalledelsen plukkes det ut låter fra hvert band som får være med på festivalens årlige Live-CD.

Den virkelige store «gulroten» vil være at festivalledelsen i samarbeid med en representant fra Norway Rock Festival plukker ut et band som får en unik mulighet til å spille på hovedscenen under Norway Rock Festival i løpet av årets festival som arrangeres i Kvinesdal 7 – 11 juli.

Man kan jo bare tenke seg selv hvilken enorm mulighet det heldige band vil kunne få ved å opptre på en av Nordens viktigste rockescener.

BandStand Amatørband festival vil bli som en ordinær festival bare i mindre omfang. Mange band har allerede meldt sin interesse allerede før festivalen er skikkelig markedsført. 

Les mer om BandStand Amatørband Festival: trykk her>

Rockman støtter dette prosjektet med hele sitt rockehjerte og oppfordrer hele RockeNorge til å gi dette arrangementet stor oppmerksomhet og spre positiv informasjon ved eks. å sende en link på denne omtale via ditt nettverk. På denne måten gir du også et viktig bidrag i å motivere norske ukjente rocketalenter som er viktig også for norsk rock.

 

 Mens vi venter på festivalsommeren 2010…..:

xx

Rock On!

 


 

BLI EN DEL AV ROCKEGJENGEN!

Add Rockman som tilhenger på Facebook!

Få tilgang på artistbilder, delta i konkurranser og del dine musikkgleder osv.:

Continue Reading
Advertisement