Connect with us

vg-nett

The Edge: U2 arbeider med nytt album!

Published

on

Musikkmagasinet NME har avdekket at U2 allerede er igang med nytt studioalbum og oppfølger av deres siste album «No Line On The Horizon» som ble utgitt i 2009. Mellom utgivelsen av albumet «How To Dismantle An Atomic Bomb» (2004) og siste album to det 5 år. Ved lansering av siste album uttalte Bono den gang at bandet i løpet av denne femårsperioden hadde laget så mange låter at de hadde vanskelig med å plukke ut hvilke låter som skulle få plass på albumet. Når bandet allerede nå røper nytt album, så er det vel mye som tyder på at det er nettopp fra dette «overskuddsmaterialet» som de nå planlegger å utgi et nytt album. Til NME sier The Edge bl.a.

» Vi eksperimenterer med mange forskjellige arrangementer, og elektroniske arrangementer er en av tingene vi leker med. Men det er andre låter som er mer tradisjonelle og nesten folkrock, men vi er fortsatt i arbeidsprosessen og vet vel ikke helt hvor vi ender tilslutt»

Så….da er det bare å glede seg. I mellomtiden får vi nyte det siste som er tilgjengelig, nemlig «No Line On The Horizon».

PS! Bono har forøvrig nettopp spilt en ny låt sammen med artisten Jay-Z  til støtte for de katastroferammede på Haiti.

 

 Gleder du deg til nytt U2 album? Likte du «No Line On The Horizon?

Skriv dine kommentarer nedenfor og del disse med tisenvis av Rockmanlesere!

 


 

BLI EN DEL AV ROCKEGJENGEN!

Add Rockman som tilhenger på Facebook!

Få tilgang på artistbilder, delta i konkurranser og del dine musikkgleder osv.:

Continue Reading
Advertisement