Connect with us

vg-nett

Eksklusivt videointervju av Audrey Horne!

Published

on

Audrey Horne er et fremadstormende bergenbasert hard rock band som består av medlemmene Torkjell «Toschie» Rød (vokal), Arve «Ice dale» Isdal (gitar), Thomas Tofthagen (gitar) og Kjetil Greve (trommer). Bandet startet i 2002 og utgav sitt debut album «No Hay Banda» i 2005 som også belønnet med Spellemannpris for klassen Metal samme år. Deres oppfølgingsalbum «Le Fol» ble utgitt i 2007 og ble dette året også nominert til Spellemannspris i klassen Metal.

Medlemmene i Audrey Horne har lang og solid fartstid som artister med bl.a. bakgrunn fra band som Enslave, Sahg, Gorgoroth, Deride og Sylvia Wane.

 1 mars 2010 lanserer bandet sitt tredje studioalbum:

«Audrey Horne»

På dette albumet har bandet bl.a. gått tilbake i tid for å hentet inspirasjon fra de klassiske 70-talls hardrockmestre som bl.a. Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple , Jimi Hendrix osv. Når dette da «blandes inn» hos allerede veletablerte og dyktige artister, så fremstår dette albumet som et knallsterk moderne hard rock album med eksplosivitet og intensitet som er en fryd for rockeøret. Når man i tillegg får servert knallsterke rockeballader, ja da er det bare å la seg hengive til dette album som utvilsomt kommer til å få meget stor oppmerksomhet fremover. Skulle ikke forundre meg om de også i 2010 blir nominert til Spellemannspris for dette album.

Eksklusivt videointervju og prøvelytting av utvalgte låter:

xx

Les mer og hold deg oppdatert om Audrey Horne på deres nettside: trykk her>


 

Hva synes du om deres nye album etter prøvelyttingen?

Skriv dine kommentarer nedenfor og del disse med tusenvis av Rockmanlesere. Skriv gjerne også en hilsen eller spørsmål til Audrey Horne. Spørsmål blir enten besvart direkte av bandet eller videreformidlet av Rockman.

 


 

Vinn signert utgave av Audrey Horns nye album!

Bli en del av rockegjengen!

Add Rockman som tilhenger på Facebook og du er med i konkurransen!

Som tilhenger får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar i konkurranser hver måned!

Har du ikke facebook profil? No prob.

Send en mail til: rockman@rockman.no og merk denne med «Audrey Horne», så er du med!

Vi trekker ut 5 heldige vinnere  som får hver sitt signerte album.

De heldige vinner blir trukket ut og annonsert her på denne siden mandag 15 mars 2010.

 

Continue Reading
Advertisement