Connect with us

Musikk

Ny dokumentar om Backstreet Girls kommer på NRK i desember

Published

on

Skjermdump fra videotrailer "Trailer - dokumentarfilmen «Backstreet Girls – en farligere variant»" publisert på facebook og nedenfor

Da hele Norge stengte ned i mars 2020, var det trått for mangt og mange – deriblant det legendariske rockebandet Backstreet Girls – som knapt har gjort annet enn å spille konserter siden 1984. Regissør og fotograf Ole Magnus Storberget fikk lov til å følge bandet i pandemi-tristessen og det har blitt til dokumentarfilmen «Backstreet Girls – en farligere variant»

Dokumentarfilmen kommer på NRK i midten av desember.

Her er en smakebit:

Backstreet Girls representerer det ypperste av norsk, upolerte ekte rock.

Det viktigste av alt, de er kompromissløse, dønn ærlige, tro til sjangeren og formidler musikken rett fra ekte rockehjerter. Denne videosnutten om bandet bør du få med deg:

Bandet med gitarguru Petter Baarli i spissen fortjener stor kred for hva de har gitt oss musikkelskere gjennom over 30 år. I dag består bandet i tillegg av Bjørn Muller (vokal), Gaute Vaag (bass) og Jonas Amazonas (trommer). 

Les også: Arvet el-gitaren etter sin venn Joachim «Jokke» Nielsen – Hør «To Fulle Menn»

I tillegg til den kommende garantert fete dokumentaren på NRK er det også i år klart for bandets tradisjonell romjulskonsert på Rockefeller som i år gjennomføres 26.12 kl. 19:00.

Her kan du bestille billetter

Les også: Tradisjonell romjulsrock med Backstreet Girls er tilbake

Trykk her for å sjekke ut hundrevis av aktive fete norske rockeband

Er du klar for Backstreet Girls?

– Har du opplevd bandet live?

– Hva er dine favorittalbum? favorittlåter?

Del dine kommentarer/ bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside