Connect with us

Musikk

Nå! Se Rammstein premiere på deres superfete kortfilm «Adieu»

Published

on

Skjermdump fra Rammstein video "Rammstein - Adieu (Official Video)" publisert på YouTube

Da er det klart» Rammstein har nå publisert deres nye superfete musikkvideo, nærmest kortfilm til låta «Adieu» fra deres siste studioalbum «Zeit» som ble utgitt i april tidligere i år.

Her kan du se den:

Rammstein slapp sitt åttende studioalbum som har fått tittel «Zeit» (norsk: Tid) 29. april 2022 gjennom plateselskapet Universal Music. Albumet ble til som følge av at bandets turné ble utsatt på grunn av Covid-19 og at bandet dermed benyttet tiden kreativt til å skriv samt spille inn ny musikk. Albumet ble spilt inn i slutten av 2020 og tidlig i 2021 i La Fabrique Studios i Saint-Rémy-de-Provence, Frankrike, hvor de spilte inn sitt forrige album.

Les også: Rammstein medlemmene observert i Sør-Frankrike

25. mars 2022 ble det kunngjordt på bandets nettside at det var plassert ut 11 «Zeit»-kaplser» i 11 forskjellige byer rundt om i verden. Hver kapsel inneholdt en kode. Fansen som fant noen av de 11 kapslene skulle skrive inn koden på Rammsteins nettside og dermed kunne avsløre for resten av verden tittel på et av de uutgitte låtene fra det kommende albumet. Fansen ville også motta to gratisbilletter til en valgfri Rammsteinkonsert inkl. reise og opphold.

Les også: Stem frem dine favorittlåter fra Rammstein siste album «Zeit»

Les også: Rammstein bekrefter datoer for Europa Stadion Tour 2023

Les også: Rammstein på bassengbesøk til Mikkey Dee (Motörhead, Scorpions) i Gøteborg

Les også: Rammstein i Oslo: – Se fansens videoklipp og bilder

Les også: 80% gir terningkast 6, MEN Stadion Bjerke ble for stor

Hva synes du om videoen «Adieu»?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside