Connect with us

Musikk

Mystisk AC/DC plakat har dukket opp i Australia – Er dette tittelen på bandets kommende album?

Published

on

Skjermdump fra AC/DC sin offisielle nettside: https://pwrup.acdc.com/

Det har nå dukket opp iflg. den australske Triple M-radiostasjonen, en mystisk plakat utenfor AC/DC gitarist Angus Young sin gamle skole Ashfield Boys High School i Sydney, Australia. På plakaten står det «Are You Ready SYD PWR UP». Her kan du se bilde av plakaten:

AC/DC sin offisielle nettside så er det nå lagt ut en link som viser til en egen side (se bilde øverst i saken) der man kan lese «PWR» (så det karakteristiske AC/DC-lynet) og videre «UP». M.a.o. Alt kan dermed tyde på at tittelen på det kommende AC/DC studioalbumet vil bli «Power Up».

I går kunne vi melde om at AC/DC hadde publisert den første offisielle teaser på deres offisielle facebookside og via twitter som kan markere et snarlig comeback. Selv om det ikke er noen offisiell uttalelse fra bandet om comeback, så kan en kryptisk video (som du kan se her) var blitt publisert på bandets sosiale mediekanaler kan være et første offisielle tegn.

Les også: Er dette AC/DC sin offisielle teaser om et snarlig comeback?

I forkant av dette ble det også etter all sannsynlighet utilsiktet publisert fotografier fra det som så ut til å være en ny videoopptak på bandets offisielle nettside tidligere denne måneden – bilder som raskt ble fjernet, men ikke før de ble tatt av et brasiliansk AC/DC fan-nettsted.

Les også: Er dette bilder fra ny AC/DC kommende musikkvideo?

Vi tror det nå kun er snakk om kort tid før vi endelig får den offisielle bekreftelser fra AC/DC om nytt studioalbum og påfølgende turnèplaner. Det er bare å glede seg folkens!

xx

I mellomtiden, prøv deg på disse AC/DC quizer:

Quiz: Kan du dette om AC/DC?

Quiz:Klarer du å plassere disse AC/DC låter til riktig album?

Likte du «Power Up» tittelen?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

xx