Connect with us

Musikk

AC/DC offisielle facebook og twitter har nettopp publisert teaser som markerer snarlig comeback?

Published

on

Photo credit: Johannes Andersen - AC/DC at Valle Hovin, Norway 17. july 2015

AC/DC har gitt den første offisielle teaser på deres offisielle facebookside og via twitter som kan markere et snarlig comeback. Selv om det ikke er noen offisiell uttalelse fra bandet om comeback, så kan en kryptisk video (som du kan se nedenfor) som nettopp har blitt publisert på bandets sosiale mediekanaler være et første offisielle tegn. Videoklippet viser belysningen av et neonlys i form av bandets ikoniske lynlogo og lydsporet av det som er summing fra gitarforsterkere.

xx

I forkant av dette ble det også etter all sannsynlighet utilsiktet publisert fotografier fra det som så ut til å være en ny videoopptak på bandets offisielle nettside tidligere denne måneden – bilder som raskt ble fjernet, men ikke før de ble tatt av et brasiliansk AC/DC fan-nettsted.

Les også: Er dette bilder fra ny AC/DC kommende musikkvideo?

Som vi skrev om 20 januar i år (før utbruddet av covid-19-pandemien) så hadde iflg. radioprogrammet Triple M’s Hot Breakfast som sendes på en av de ledende australske radiokanalene Triple M, MelbourneAC/DC planer om å slippe nytt studioalbum i løpet av 2020.

Les også: AC/DC slipper nytt album og legger ut på turnè i 2020

Vi tror det nå kun er snakk om kort tid før vi endelig får den offisielle bekreftelser fra AC/DC om nytt studioalbum og påfølgende turnèplaner. Det er bare å glede seg folkens!

I mellomtiden, prøv deg på disse AC/DC quizer:

Quiz: Kan du dette om AC/DC?

Quiz:Klarer du å plassere disse AC/DC låter til riktig album?

Er du klar for nytt AC/DC studioalbum og turnè?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

xx