Connect with us

Musikk

AC/DC bekrefter comeback – Angus, Brian, Cliff, Phil og Stevie!

Published

on

Photo credit: AC/DC offisielle nettside via nyhetbrev

AC/DC bekrefter nå via bl.a. offisiell nyhetsbrev og sosiale medier at bandet nå er tilbake med Angus Young (gitar), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bass), Phil Rudd (trommer) og Stevie Young (rytme gitar). Dette er en stor dag for alle oss som elsker rock og ikke minst en av tidens største rockeband, AC/DC.

I forkant har det kommet flere tegn på at «noe er på gang», blant annet i går da det dukket opp mystiske plakater utenfor AC/DC gitarist Angus Young sin gamle skole Ashfield Boys High School i Sydney, Australia, og som våre Rockman lesere informerte om på Rockman facebookside, i flere svenske byer. På plakaten stod det «Are You Ready SYD PWR UP».

Les også: Mystisk AC/DC plakat har dukket opp i Australia

På AC/DC sin offisielle nettside så er det nå lagt ut en link som viser til en egen side (se bilde øverst i saken) der man kan lese «PWR» (så det karakteristiske AC/DC-lynet) og videre «UP». M.a.o. Alt kan dermed tyde på at tittelen på det kommende AC/DC studioalbumet vil bli «Power Up».

I går kunne vi melde om at AC/DC hadde publisert den første offisielle teaser på deres offisielle facebookside og via twitter som kan markere et snarlig comeback. Selv om det ikke er noen offisiell uttalelse fra bandet om comeback, så kan en kryptisk video (som du kan se her) var blitt publisert på bandets sosiale mediekanaler kan være et første offisielle tegn.

Les også: Er dette AC/DC sin offisielle teaser om et snarlig comeback?

I forkant av dette ble det også etter all sannsynlighet utilsiktet publisert fotografier fra det som så ut til å være en ny videoopptak på bandets offisielle nettside tidligere denne måneden – bilder som raskt ble fjernet, men ikke før de ble tatt av et brasiliansk AC/DC fan-nettsted.

Les også: Er dette bilder fra ny AC/DC kommende musikkvideo?

Det er bare å glede seg folkens!

Er du glad for AC/DC sitt comeback og linup?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside