Connect with us

Musikk

Milepæl: Linkin Park «In The End» med over 1 milliard YouTube visninger

Published

on

Skjermdump fra Linkin Park video "In The End" publisert på YouTube nedenfor

I år er det 20-årsjubileet for utgivelsen av Linkin Parks fantastiske debut studioalbum «Hybrid Theory» som ble utgitt 24. oktober 2000. Den sterke låta «In The End» ble utgitt som andre singel fra albumet og står frem i dag som en av bandets fremste og mest populære låter, og som nå nettopp har oppnådd en milepæl med over enorme 1 milliard visninger på YouTube:

Linkin Park spilte inn “In The End” -videoen under en pause fra Ozzfest i juli 2001 der de spilte på sammen scene som bl.a. Black Sabbath, Slipknot, Disturbed og Black Label Society.

Den ikoniske videoen inneholder bandet som er omgitt av stadig skiftende landskap mens de kjemper mot verdens naturlige elementer. «In The End» er også bandets mest spilte låt live. Når det gjelder bandets låter som er avspilt på YouTube så er det kun låta «Numb» som har flere avspillinger enn låta «In The End», så langt hele ca. 1,4 milliarder.

Chester Bennington begikk selvmord 20. juli 2017 i sitt eget hjem i California, USA kun 41 år gammel. En tragisk og trist brå slutt på livet til en fantastisk og ung artist. Ekstra spesielt er det at selvmordet skjedde på nøyaktig samme måte som selvmordet til hans nære venn Chris Cornell (Soundgarden/ Audioslave) ca. 3 måneder tidligere, samme dag som ville vært sistnevntes 53 års dag.

Les også: Her tar fansen følelsesladet farvel med avdøde Chester Bennington.

Hva er dine Linkin Park favorittlåter?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )