Connect with us

Musikk

Disturbed «The Sound Of Silence» musikkvideo har oppnådd enorme over 1 milliard YouTube visninger

Published

on

Den offisielle musikkvideoen til Disturbed sin cover av Simon & Garfunkel låta «The Sound Of Silence» har oppnådd over 1 milliard visninger på YouTube.

Videoen ble lastet opp på YouTube i desember 2015 og er bandets første sang som når denne sterke milepælen. «The Sound Of Silence» er hentet fra Disturbed sitt studioalbum «Immortalized» som ble gitt ut i august 2015. Låta som er skrevet av Paul Simon ble utgitt første gang på Simon & Garfunkel debutalbum «Wednesday Morning, 3 A.M» i 1964 og ble av duoen brukt som studioaudition og som førte til platekontrakt med Colombia Records. Året etter ble låta re-utgitt i ny remiksversjon og ble raskt en nr. 1 på hitlistene og senere en av duoens største hits:

Disturbed sin coverversjon er råsterkt der de med nye elementer gjør den til sin egen. På samme måte som de også har gjort med sine andre coverversjoner som bl.a. låta «Shout 2000» som er en cover av Tears For Fears sin låt «Shout» (1984) som også har referanser til Vanilla Ice‘s «Ice Ice Baby» (1990) og Mötley Crüe‘s «Shout at the Devil» (1983) :

I tillegg også deres cover av Genesis sin låt «Land of Confusion» (1986):

Alle de tre låtene ligger også på vår spennende spilleliste «All Times Best Coversongs» som samler alle de feteste coverversjoner av kjente låter:

Trykk her for å følge spillelisten samt få frem samtlige så langt over 100 låter

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Gi oss dine tips til fete coverlåter

PS! De feteste låtene legges til spillelisten ovenfor

Skriv og legg ved link til låter i kommentarfeltet på Rockman Facebookside (her)