Connect with us

Musikk

Hør fet cover av David Bowie`s «Ziggy Stardust» med bl.a. medlemmer fra Guns N`Roses og Quiet Riot

Published

on

Photo credit: Matthew Field, Dizzy Reed, keyboardist for Guns N'Roses. KROQ Inland Invasion 2006

Supergruppa Hookers & Blow som er et band bestående av bl.a. Guns N`Roses keyboardist Dizzy Reed og gitarist Alex Grossi fra Quiet Riot, har nå publisert nyheten via sin offisielle facebookside, lansering av sin tredje singel fra deres kommende coveralbum. Låta er en superfet versjon av David Bowies fantastiske «Ziggy Stardust». Det å gi seg ut på å lage en coverversjon av denne enorme låta er i seg selv rimelig dristig. Men resultatet er faktisk fantastisk fett. Hør bare selv:

Gitarist Alex Grossi sier følgende om låta:

«Ziggy Stardust» har vært i live-settet til Hookers & Blow siden vårt aller første show for 17 år siden. Vi er veldig glade for at vi klarte å fange stemningen til måten vi gjør det på i studio».

I tillegg til Reed og Grossi inkluderer Hookers & Blow nåværende besetning Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig), Robbie Crane (Black Star Riders) og Nadja Reed.

Det kommende albumet fra Hookers & Blow blir produsert av Alistair James, som nylig jobbet med Joe Perry, Alice Cooper og Johnny Depp på det siste Hollywood Vampires albumet.

I tillegg til coverversjonen av «Ziggy Stardust» har bandet også bl.a. sluppet en fet versjon av The Rolling Stones legendariske låt «Rocks Off» som du kan høre her:

Både coverversjonen av «Ziggy Stardust» og «Rocks Off» går rett inn på vår spilleliste «All Times Best Coversongs» der vi samler alle de feste coverversjoner, bl.a. etter tips fra våre lesere.

PS! Hookers & Blow`s «Ziggy Stardust» er foreløpig ikke tilgjengelig på Spotify, men blir lagt til listen straks denne er «ute». Trykk her for å følge spillelisten på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Har du tips på coverlåter som du mener fortjener plass på spillelisten?

Skriv navn på artist og låt i kommentarfeltet på Rockman facebookside