Connect with us

Musikk

Metallica bekrefter «Live On Screen» til hundrevis av «drive-in» utendørs konserter 29.08.2020

Published

on

Skjermdump fra Metallica YouTube video "Encore Drive-In Nights Presents Metallica: On Screens August 29, 2020"

Metallica bekrefter nå bl.a. på sin nettside og i YouTube video som du ser nedenfor, sin første konsertopptreden siden San Francisco, USA 8. september 2019.

Lars Ulrich i Metallica sier blant annet:

«Det har vært en vanvittig, hektisk og spennende tid på Metallica hovedkvarter (HQ), ettersom vi alle fire har vært i samme rom og laget musikk for første gang på nesten et år! “What’s going on?” you ask? Vi spiller inn en konsert som skal vises på det lokale innkjøringsteatret ditt … that’s what! Vi vil være det første rockebandet som blir omtalt i Encore Drive-In Nights-serien, med en komplett konsert 29. august på hundrevis av drive-in and outdoor theaters over hele USA og Canada. Vi har øvd på HQ for et show som blir filmet spesielt for «drive-in» på et sted i nærheten senere denne uken, og deretter vil vi gi det videre til vårt prisbelønte produksjonsteam for deretter å bli redigert og mixet etter høyeste kvalitets standarder som du kan nytes i bilene fra storskjerm».

Arrangementet blir gjennomført av Encore Drive-In Nights som er en unik «one-night-only» konsert happening som kringkastes til flere hundre «drive-in» utendørs teatre i USA og Canada.

Her finner du mer informasjon på Encore Drive-In Nights nettside

Video: Se den superfete bilsamlingen i garasjen til James Hetfield

Quiz: Kan du dette om Metallica?

Quiz: Klarer du å plassere disse Metallica låtene til riktig album?

Kunne du tenke deg et tilsvarende «drive-in» arrangement i Norge?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook