Connect with us

Musikk

Vinn fete Tons Of Rock klubbscene Vreid billetter til deg selv + en venn

Published

on

Photo credit: Markus Clemens

Etter den ene nedslående nyheten etter den andre om avlyste konserter, turneer og festivaler på bakgrunn av covid-19 pandemien, så er publikum og artister nå «sprengferdig» til nye liveopplevelser. Tons Of Rock tenker nytt i påvente av ny festivalsommer.

Les også: 86% av publikum ønsker ikke «pengene tilbake» etter avlyste konserter

Til helgen fyller igjen festivalen et etterlengtet tomrom, når de gjenåpner rockescenen sammen med Rockefeller og inntar klubbscenen med en knallhard konsertserie:

Mer info om billettkjøp osv. for arrangementet på Rockefeller nettside

Vi feirer klubbscene konseptet til Tons Of Rock og gir nå en heldig Rockman leser mulighet til å vinne fete billetter til seg selv + en venn til Vreid ekstrakonserten lørdag 15. august kl. 18.00.

Mer info finner du også på Vreid offisielle facebook

Første show ut i en eksklusiv og intim metallserie i samarbeid med Tons of Rock er det fete metalbandet Vreid som er aktuelle med ny musikk og lover en fandenivoldsk konsert med låter fra hele karrieren og gjester på scenen.

Konkurransen er nå avsluttet

– Den heldige vinner ble:

Rune Kjølberg, som har vunnet fete Vreid konsertbilletter til seg selv + en venn til ekstrakonserten på Rockefeller i Oslo lørdag 15. august kl. 18.00. Vinneren blir kontaktet!

Ble du dessverre ikke en av de heldige vinnere denne gangen? Fortvil ikke! Snart kommer den flere superfete konkurranser her på Rockman. Det er bare å glede seg…..