Connect with us

vg-nett

Leserne har talt! Dette er kuleste festivalplakat 2010:

Published

on

Rockman og VG Nett`s lesere har for tredje år på rad gjennomført Norges største avstemmingen over årets kuleste festivalplakat og bestemt at årets vinner er: Norway Rock Festival.

Norway Rock Festival som forrige uke gjennomførte sin 5 festival på rad med stor suksess der de samlet 25 000 rockeelskere i alle aldre fra hele Norge, hylles i ettertid av både publikum og artister som tidenes beste. I sitt 5 års jubileumsår mottok festivalen hele ca 20% av samtlige stemmer som ble avgitt i avstemmingskonkurransen og kan dermed i jubileumsåret også smykke seg med tittelen årets kuleste festivalplakat.

Se stemningsvideo fra årets Norway Rock Festival:

xx

Les også: Slash skapte paradise i Kvinesdal>

Stor oppmerksomhet fikk også Jordunsfestival på en flott 2 plass med ca. 17% av de totale stemmer og Notodden Blues Festival på en flott 3 plass som mottok ca. 12% av de totale stemmer.

Sjekk ut samtlige festivalplakater som deltok i konkurransen: Trykk her>

Blant lesere som deltok i avstemmingen ble det også trukket ut 3 heldige vinnere som hver får 2 stk billetter til Iron Maiden konserten på Bergenhus festning, Koengen i Bergen onsdag 11 august.

De heldige vinnere som kan ta med seg en venn på konserten er:

Wenche Larsen, Ida Maria Blom-Stenbakk og Trond Morset.

Sjekk ut Rockman`s facebook tilhengerside for hundrevis av kule festival og konsertbilder!

Del dine bilder og bli en del av Norges kuleste rockevennegjeng!

 

Som rockevenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement