Connect with us

vg-nett

Publikums beste opplevelser fra Norway Rock Festival 2010!

Published

on

Årets rockefest, der vi over 4 hele dager fra morgen og til langt på natt fikk servert på et «rockefat» en utrolig spennende og bra sammensatt line up av rockeartister fra et vidt spekter innenfor de ulike rockesjangere er over.

Les også: Slash skapte Paradise i Kvinesdal!

 Norway Rock Festival har nå opparbeidet seg et unikt og positivt rykte til å være en av de viktigste rockescener, også internasjonalt. Den aller viktigste grunnen for dette er det fantastiske publikum og den helt unike stemningen som skapes under festivalen. Dette merkes svært godt blant artistene som opptrer. Rockman kunne med stor fornøyelse også bevege seg backstage for å prate med mange av artistenen direkte, eller overhøre kommentarer i forbifarten. Jeg har vel sjelden hverken sett så mange smilende artister og/eller hørt oftere kommentarer som:

– «Whaoo, what the FUCK! This is the best rockpublic EVER!»

– «This crazy Viking rocker`s know how to Rock, I`m fucking love them all»!

– «We will be back»!

Når slike kommentarer også kommer fra de største headlinere, så kan dere jo tenkte dere selv når disse videreformidler dette til både rockekollegaer, management og andre som på denne måten «sprer» det positive «ryktet» om den unike rockescenen som nå er skapt ved Norway Rock Festival av deg/dere som festivalpublikumere:

«Verdens kuleste rockepublikum»

xx

Del dine beste festivalminner fra årets Norway Rock Festival!

Hvilke artister likte du best? Opplevde du noen uforglemmelige og kule øyeblikk? Hvorfor trivdes du så godt på festivalen? Skal du på Norway Rock Festival i 2011? Er det noen band du ønsker deg spesielt til neste års festival? Eller ønsker du rett og slett bare å skrive en hyggelig hilsen til arrangørene bak Norway Rock Festival?

Skriv dine kommentarer nedenfor eller på Rockman`s facebook tilhengerside og del disse titusenvis av dine rockevenner.

Dine kommentarer blir også lest av gjengen bak Norway Rock Festival!

Trykk her> 

Bli en del av Norges kuleste rockegjeng!

 

Last opp og del dine kule festivalbilder både fra Norway Rock og andre festivaler/konserter!>>

Som rockevenn får du også bl.a. tilgang på artistbilder, nyheter og deltar samtidig automatisk i flere spennende musikkrelaterte konkurranser på Rockman hver måned! Øk dine vinnersjanser og bidra samtidig til å spre det glade musikkbudskap ved å invitere ALLE dine Facebook venner til å add Rockman som tilhenger og be samtidig disse til å gjøre det samme. Husk å skrive på Rockman`s facebookside hvor mange venner du har invitert.

Continue Reading
Advertisement