Connect with us

Musikk

Kvelertak bekrefter Norgesturnè – Hør og kast terning til ny singel

Published

on

Foto: skjermdump av YouTube video "Kvelertak - Krøterveg Te Helvete"

Kvelertak bekrefter i dag Norgesturnè samtidig som de slipper ny singel «Krøterveg Te Helvete» og video som du kan se og høre nedenfor. Til høsten legger bandet ut på en eksklusiv Norgesturné med åtte show i Bergen, Ålesund, Trondheim, Stavanger og Oslo. Dette, i tillegg til å avslutte årets Tons Of Rock, blir de eneste konsertene Kvelertak gjør i Norge i 2023. 

Les også: Dette er de norske rockeband som spiller på årets Tons Of Rock

Billetter i salg fredag 14. april kl. 11.00.

Husk å sikre deg billetter før det blir utsolgt!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Etter maktdemonstrasjonen «Splid» i 2020 er tiden endelig inne for ny musikk fra Kvelertak.

Om førstesingelen «Krøterveg Te Helvete«, sier bandet selv:

«Krøterveg Te Helvete handler om oss. I L.A har de Sunset Strip, i Rogaland har vi Fargegata. Det er ikke særlig glamorøst å være Norges beste rockeband»

Norsk rocks spydspisser har denne gangen reist til Bergen og laget sitt femte album hos produsenttrekløveret Jørgen Træen, Yngve Sætre og Iver Sandøy. Et album så rått og organisk en kan forvente av denne sekstetten. Resultatet er blitt et stykke arbeid som bandet selv beskriver som ‘både det mest rett-fram og det mest ambisiøse verket vårt til nå.’
 
Tematisk er det nye albumet «Endling» et resultat av bandmedlemmenes blikk på lokalhistorien som omgir dem; en jakt etter de sanne historiene om fortid og nåtid, om de utdødde menn og kvinner i Norge. Men om det lyriske har tatt en litt ny retning, er riffene og melodiene like viltvoksende som det en er vant til fra Kvelertak.
 
Når det snakkes om et band som har vært på arenaturné i hele Europa med Metallica, hatt klippekort på årets beste albumlister over hele verden, og som er kjent for å levere til 10 av 10 både i studio og live, er det åpenbart knyttet store forventninger til nye utgivelser. Med «Krøterveg Te Helvete» kan alle puste lettet ut. Kvelertak er for alvor tilbake!
  
«Kvelertak er en «endling» i seg selv, den siste av sitt slag. Vi kan bryte sammen når som helst, katastrofen er alltid like om hjørnet. Men enn så lenge er vi fremdeles her, som en supernova på sitt mest destruktive og skinnende. Vi har aldri vært bedre» Kvelertak

Les også: Kvelertak satte «full fyr» i Folken, Stavanger – Se de fete bildene!

Her kan du sjekke ut vår fete guide over norske aktive rockeband

Er du klar for konsert med Kvelertak?

– Har du opplevd bandet live tidligere?
– Hva synes du om den nye låta?

Del dine bilder og videoklipp i kommentarfeltet på Rockman facebook (her)