Connect with us

Musikk

Korn takker publikum for årets konsertsommer med fet filmhilsen

Published

on

Korn har publisert en egen filmhilsen som du kan se nedenfor for å takke publikum for årets fantastiske konsertsommer. – «A big thanks to everyone who came out this summer. It was truly a tour to remember. Until next time!»

Gleden er enorm over å kunne legge bak oss 2 år med nedstenging og nedslående konsert/ festivalavlysninger på bakgrunn av pandemi. Endelig har vi igjen kunne oppleve fantastiske konsertopplevelser på festivaler, utendørs arenaer og ved store og små konsertlokaler over hele Norge. Selv mange store konsertarrangementer og årets festivalsommer nå er over, så er det takk og lov fortsatt flere spennende arrangementer å se frem til og glede seg til fremover.

Korn er en blant tusenvis av band som har turnert heftig i sommer. I Norge besøkte de Tons Of Rock og gjennomførte en knallsterk konsert som i ettertid ble stemt frem blant årets Topp 15 feteste konserter på festivalen.

Les også: Dette var Topp 10 mest populære band under årets Tons of Rock

Les også: Sjekk ut den norske musikkfestival guiden

Les også: Sjekk ut guiden til store konserter i Norge 2022

Fikk du oppleve Korn i sommer?

Del dine beste konsert og festivalopplevelser fra årets sesong

Del gjerne dine/ filmklipp fra Korn og/ eller dine beste konsert og festivalopplevelser i form av bilder/ filmklipp fra årets sesong i Norge eller utlandet i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ) Kanskje vi plukker ut de beste bidrag og kjører en fet konkurransen senere? 

You never know!